Голова Тернопільської облради почав піарити свою благодійність, яку обіцяв ніколи не рекламувати

Поділитися

З цього приводу тернополяни сумно жартують: треба ж нарешті “списати” кошти за рік, які нібито виділяються із заробітної плати на соціальні проекти

Ми не будемо лукавити, що очільник облради зовсім не виділяв коштів протягом року, але порівняно із розміром його зарплатні, це мізер. Адже всі пам”ятають слова пана Кайди на сесії облради 9 грудня минулого року, що він виділятиме щомісяця 10 тисяч гривень на благодійність. Коли “Про все” нещодавно запитало головного “свободівця”, на що він витрачає кошти з благодійності, Кайда пафосно заявив, що ніколи не буде піаритись на благодійності. Насправді, ні в апараті облради, ні в обласній організації “Свободи” не чули про благодійність Олексія Петровича. Так, окремі бліді натяки на меценатство, які явно не тягнуть на 10 тисяч гривень щомісяця

Як відомо, “за особливий характер роботи та інтенсивність праці” надбавка голови облради становить 90% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг. Також передбачене преміювання Олексія Кайди – щомісячно в розмірі 60% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Загалом “свободівський зайда” отримує  “на руки”  понад 24 тисяч гривень на місяць

Наразі, пропонум Вам ознайомитись з черговою пропагандою від Олексія Кайди

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця передав Тернопільській обласній клінічній дитячій лікарні функціональні ліжка та інший необхідний інвентар.
«При нинішній ситуації, що склалася із фінансуванням медицини, лише благодійництво зможе допомоги вижити галузі. Особливо це стосується дитячих лікарень. Адже здоров’я дітей – запорука нашого майбутнього. Тому максимально забезпечити усім необхідним дитячі лікувальні заклади – наш обов’язок», – підкреслив очільник обласної ради.
Чотирнадцять функціональних ліжок та чотири дитячих ліжечка придбані за кошт голови обласної ради Олексія Кайди та депутата обласної ради Романа Навроцького.
Головний лікар закладу Григорій Корицький подякував за допомогу, показав реконструкцію, яку проводять у відділені інтенсивної терапії для новонароджених., розповів про проблеми, які виникають у лікарні. До слова, медикам вкрай необхідна реанімаційна швидка допомога, оскільки в рік вони здійснюють понад 700 виїздів. Загалом за цей же період до установи за допомогою звертається понад 14 тисяч маленьких пацієнтів.

Президент Естонії назвав російську “мовою окупантів”

На Тернопільщині впіймали “сметанкового” злодія