«УДАР» вшанував пам’ять Анатолія Пушкаря

Поділитися

У неділю, шостого травня,  побував у Кременці очільник ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка» Ігор Побер і голова Кременецької районної організації «УДАР» Андрій Плевачук. Прибув він у старовинне місто на запрошення Андрія Пушкаря, чемпіона світу та Європи із армреслінгу, адже цього дня у місті вшановували пам’ять його батька у рамках Всеукраїнського турнір пам’яті ЗТУ Анатолія Пушкара серед юнаків та юніорів.

Змагання відбувалися у приміщенні Кременецького Будинку Культури. Змагання проводилися на ліву та праву руку в наступних вагових категоріях: серед юнаків – 50, 55, 60, 65, 70, 80, +80 кг, серед дівчат – 55, +55 кг, серед юніорів – 55, 60, 65, 70, 75, 80,90,+90 кг, серед юніорок – 55, +55 кг.

Ігор Побер та Андрій Плевачук привітали спортсменів із тим, що вони мають змогу брати участь у турнірі, який приурочений пам’яті такого видатного армреслера.

–          Спортсмени постійно і наполегливо працюють, викладаючись на всі сто відсотків, бо інакше неможливо здобути перемогу. Вклад спортсменів надзвичайно важливий для створення позитивного іміджу держави, яку вони представляють. А на рівні району, області – це вклад не менш значущий, підсумував Ігор Побер.

 

Де можна отримати безкоштовну юридичну консультацію в Тернополі?

Брати Капранови: «Чекаємо на пропозицію від серйозних політиків»