Марічка Яремчук хоче підтримати під час виборчої кампанії Партію регіонів. Азаров в шоці

Поділитися

Отже, пісня дня у нас, мабуть, «Не варто прогинатися під мінливий світ» групи «Машина часу». А ось у нового музичного покоління, представленого учасницею «Нової хвилі» Марією Яремчук, схоже, зовсім інші погляди на цей рахунок. Прогнися сильніше – далі будеш. Ймовірно, Марічка вчасно це зрозуміла і як слід підготувалася до подібних маневрів.

У всякому разі, як повідомляє pravda.com.ua, співачка зустрілася з Миколою Азаровим, від якого отримала нагороду за просування української музики. Ось там-то Яремчук і заявила, що сама ініціатор цієї зустрічі і з’явилася для того, щоб виказати прем’єру своє несамовите бажання підтримати в ході передвиборної кампанії Партію регіонів. «Для мене було б честю, і я хотіла б підтримувати Партію регіонів на виборах і в цілому, морально, і як співачка», – заявила Марія.

Азаров у свою чергу дещо здивувався, але пообіцяв юному даруванню розглянути її пропозицію і всіляко посприяти просуванню по цій стезі.

Нам же залишається тільки згадати прекрасну фразу з одного хорошого спектаклю «Квартету І»: «Молодець, прогин зарахований». Тепер, ми так розуміємо, Машу чекає велике майбутнє.

http://dusia.telekritika.ua

Тернопіль гулятиме тиждень! (відео)

Директор “Оріону” Ярослав Карпик та компанія “Приватбуд А” Аркадія Шмідта довели обманутих пайовів до того, люди перекриватимуть залізничну колію (відео)