Новий скандал з кандидатом у народні депутати Віталієм Ломаковичем

Поділитися

Всеукраїнська незалежна профспілка “Трудящі” Вінницька обласна організація

Україна,  21050,  м. Вінниця,вул. Соборна, 52, офіс 203тел. (0432) 577-291e-mail: wertu.vin@gmail.com

Р/р № 260053004246

у Територіально відокремленому

відділенні №10001/175 філії Вінн.обл.

управління ВАТ«Ощадбанк»

МФО 302076  ЄДРПОУ 35997409

Вих. № 34-09

Від 26.09.2012 р.

Голові політичної партії                     „Удар” Кличко В.В.

копія:

Кандидату у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №164Ломаковичу В.А.

 

Шановний Віталій Володимирович!

            Звертаємось до Вас із застереженням, про підтримку й висуненням від очолюваної Вами політичної сили, кандидата по одномандатному мажоритарному округу №164 Ломаковича Віталія Афанасійовича.

Так пан Ломакович В.А., перебуваючи на посаді керівника ВАТ „БМ банк” надав гарантійний лист про те, що у разі продажу банком цілісного майнового комплексу Турбівського цукрового заводу бере на себе обов’язок розрахуватись по боргах із заробітної плати працівникам (1 500 000 грн.) та по боргах із пенсійним фондом, податковою інспекцією і т.д.. Копія гарантійного листа додаток №1.

Проте, по цей час 520 працівників заводу не отримали зароблені кошти за сезон цукроваріння ще 2009 року. Цей прикрий факт стався завдяки організованої корупційної схеми ліквідації ЗАТ „Турбів-цукор”, й пан Ломакович В.А. є одним із організаторів цієї схеми в якій ошукали простих працівників на заробітну плату та державні установи на суму майже 10 мільйонів гривень. Додаток №2 реєстр затвердження кредиторів.

Суть справи описано ще у вересні 2011 року в ЗМІ Вінницької області „Как в Винницкой области банкротят сахзавод”. Хоча в статті не фігурує прізвище Ломаковича В.А., проте він сам особисто є одним із організаторів цієї корупційної схеми, як голова правління ВАТ „БМ банку”. Підпис у гарантійному листі також поставлений особисто Ломаковичем В.А..

Залишається риторичне питання, чи може бути людина народним обранцем – захисником народу й України як Держави, якщо ще не будучи ним, вже ошукувала свій народ та державні інспекції і фонди майже на 10 мільйонів гривень.

В рамках вашої акції „Люстрація влади”,  наша організація вимагає від Вашої політичної партії та Вас як нового політика, внести до списку корупціонерів та відкликати, відмовитись від такого „чесного і незаплямованого кандидата” у народні депутати Ломаковича Віталія Афанасійовича.

Просимо надати будь – яку відповідь, до проведення Вами пресконференції 01.10.2012 року, на підтвердження отримання нашого листа.

Голова ВОО ВНП „Трудящі”  Попенко І.П

26 вересня 2012 року

З гарантійним листом БМ БАНК можна ознайомитись тут

Орест Муц:”Я не агітую голосувати за будь-яку політичну силу чи партію”

Тернополянин подякував розшуківцям