Перед кінцем світу Тернопіль пережив сніговий апокаліпсис (фото, відеорепортаж)

Поділитися
Так тернополяни “добирались” до міської ради… З “перекурами”…

Вчора у Тернополі снігові опади вже який рік поспіль продемонстрували неготовність комунальних служб до виконання своїх прямих обов’язків. Тернопіль був  паралізований. Інформація в Інтернеті радника мера Тернополя Максима Черкашина про доблесну роботу комунальників так і залишилась віртуальною роботою. Автор цих рядків переконався і на масиві «Дружба», і в центрі – на вулицях Руській, Валовій, Листопадовій, Крушельницькій, і на «Новому світі» на Броварній, що у місті ні пройти, ні проїхати. Та навіть на майдані Волі не можливо нормально пересуватись автівкою, не кажучи вже пішки. А до Катедри треба було йти як на Північний полюс.

Усі таксисти Тернополя їздять з шуфлями.

–         Центральні вулиці про людське око почищені аби як, а в двориках, між будинками – пекло для водіїв,- розповів «Про все» таксист Олексій, який вже 10 років заробляє на життя за рулем. У попередні роки хоч не розказували байки як за нас дбають, дороги ремонтують, а зимою чистять. Цього року мер Надал «понти  кинув», а погода «помножила на ноль» його фраєрський гон і показала всі недоробки у місті, а відверто кажучи, що в Тернополі не має жодної вулиці, де можна було б нормально їхати автомобілем чи пройти пішки. Всюди суцільна каша. Навіть у неділю вечері по вулиці Листопадовій, де розташована Тернопільська міська рада (!!!), проїхати не можливо було. Що вже казати про «закапелочні» вулиці Симоненка чи Тролейбусну?

Читач «Про все» Олег Степанович написав на електронну пошту «Про все» як їхав маршруткою №16 біля економічного університету у неділю ввечері. На перехресті вулиць Мазепи-Кривоноса, де нещодавно влада спаплюжила проїзд, пів сьомої вечора маршрутка не могла зрушити з місця, оскільки там не було посипано. У «сніговій каші» автобус буксував і буксував, якби не чоловіки-пасарижжири, то не зрушив би з місця. Невже так складно посипати центральні магістральні шляхи?- запитує Олег Степанович. Світлофори там поставили, знаків «наліпили» на мільйон, а подбати про елементарну безпеку руху не змогли.

У Фейсбуці Volodymyr Kulak щодо інформації Максима Черкашина про роботу комунальників доволі критично прокоментував: «Це все брехня нічого у Тернополі не робиться всі дорожні служби і Жеки лежаті мертві. Ви на двір вийдіть і подивіться, перед тим як писати. Тернопіль засипаний снігом. І не тільки Тернопіль, засипає всюди де паде сніг. Добре що хоч вітру не має а то взагалі був би коллапс».

Водій Юрій розповів, що ніколи не бачив за свою 15-річну шоферську практику, щоб фури на Збаразькому кольці буксували в снігових заметах.

Цікаво, про який «сніговий Сталінград» розкажуть цього разу комунальники Тернополя?


При освітленні вулиці Броварної можна розвивати кінематограф у жанрі жахів



Зупинка на вул. Кривоноса. 18 година. 9 грудня

Винахід мерії: не чистимо сніг – і автобуси вже самі точно з місця не зрушать!
У цетрі автобуси курсували як криголами-снігоходи
Вулиця Сагайдачного
На Театральному майдані
Вулиця Листопадова по якій бігають чиновники і розповідають як у нас все файно почищено
Відразу за податковою влада міста “дбає”, щоб не ходили неосвітленими вуличками. Тому й не чистить
І Броварною не варто грузнути в снігу в повній темноті
До Тернопільської міської ради підступитись не можливо було ще з 17 години

Копичинці засипає снігом (фото)

„Маестро світла” з майбутнього