Як насправді вкрали автівку мільярдера у Тернополі

Поділитися

Як повідомляють ЗМІ, чорний Lexus LX 750, який належав агрохолдингу “Мрія” Івана Гути, вже кілька днів шукають правоохоронці. Відомо, що позашляховик викрали у Тернополі 25 січня близько 15.00.  Іномарка вартістю 100 тисяч доларів  із номерами АА 4000 ВТ зникла з вулиці Мазепи, 2, що неподалік “Маяка” на Дружбі, повідомляє 20 хвилин.  Водій нібито одразу звернувся у міліцію. Правоохоронці розповідають, що шукають авто та осіб, які вчинили крадіжку. Міліціонери кажуть, що такі автівки викрадають на замовлення.  Буває, за деякий час за машину просять викуп.

Неофіційно “Про все” дізналася, що наїзд на компанію “Мрія” і викрадення автомобіля не пов’язані між собою. Принаймні, правоохоронці відкидають такий сценарій. Розробляється версія, що водій “Мрії” випадково її “засвітив” на автомийці. У зручному місці на “воділу” наїхали круті хлопці. Чоловік не чинив опір. Тим більше, що за таку дрібну зарплату не має сенсу бути героєм. Найімовірніше, водій розповів як зняти всі “чіпи” супутникового відстеження з крутої іномарки. Його відпустили разом з автівкою. Щоб переконатися, що за машиною не має проблем. А потім інсценувати викрадення було справою техніки. Правоохоронці відразу взялися за водія, оскільки такого рівня автовикрадачів ще не було в Тернополі.

Усім крутеликам файного міста було негласно повідомлено сховати на час слідства свої іномарки в гаражі, оскільки водій виявився не в “темі”. Поки його не розкололи. Тому, автовикрадачі можуть бути “зальотні” і їх наші штурпаки в пагонах, які вміють лише вибивати свідчення, взагалі  не впіймають.

«В тюрмі був єдино за слово своє» (Поминальна свіча на могилу Степана Сапеляка у переддень роковини його смерті)

Санвузол у гуртожитку, де живуть люди з вадами зору, відремонтували