Як начальник з Тернопільської міської ради рятував свій автобус в аварії (відео, фото)

Поділитися

Вчора о 14 годині 40 хвилини на вулиці Збаразькій біля «шостого магазину» трапилася дрібна аварія – джип-беха «поцілував» автобус, що рухався за маршрутом №30. На щастя, ніхто в аварії не постраждав. В маршрутці ледь-ледь погнуло «зад», а іномарка білого кольору навіть не зішкрябала фарби. Якби за кермом автобуса був власник, то за кілька сот гривень водії домовились і в Тернополі не було кілометрових пробок. Водій джипа, правда, на відео це зафіксовано, доводив, що він не винен в зіткненні.

Проте, шофер маршрутки, як найнятий працівник, дочекався працівників ДАЇ, які склали протокол (дивись відео)

Найцікавіше у цій ситуації те, що у робочий час, на «розбір», приїхав начальник управління транспорту Тернопільської міської ради Ігор Мединський. Чиновник, у час оплачений платниками податків, почав “вирулювати ситуацію”, вчити водія що говорити (див. відео) та навіть вивчати документацію водія. Просто у автобусі (див. відео). За яким правом він заліз у чужий автобус?- дивувався наш журналіст. Та й чи на кожну аварію за участі громадського транспорту виїжджає Ігор Мединський? Питання риторичне. Підказали водії тролейбусів і маршруток кілометрової пробки. Маршрутка нібито належить Ігорю Мединському. Кажуть, не одна. Тому він, порушуючи правила вуличного руху, розвернувся при даїшниках і почав «розповідати» правоохоронцю як треба вирішити дану ситуацію. Словом. робив усе, що має робити щодня для кожного тернополянина. За свою зарплату.

У публікації ми виставили дуже багато відео. Намагались зняти усе, щоб ситуацію подати неупереджено.

Цікаво, як тепер неупереджено пан Мединський захищатиме інтереси тернополян- пасарижів громадського транспорту від підвищення тарифів? Невже обділить свою кишеню???

І чи відреагує мер – націоналіст Тернополя Сергій Надал на таке відверте нехтування буквою закону і елементарної людської моралі?

Адже його підлеглий не вирішував транспортну розв’язку, а захищав інтереси приватної фірми. Після розмови з правоохоронцями взагалі сів в свою іномарку і поїхав, навіть не глянувши на транспортний затор. І це начальник управління транспорту Тернопільської міської ради?







Якісь нібито експерти поїдуть до Польщі буцімто вчитись працевлаштовувати безробітних

Як Тернопільська міська рада зробила журналістів дурнями