Арсен Мірзоян: «Хочу зробити у Тернополі День добра»

Поділитися

  Після  «Голосу країни» минулорічного сезону  фіналіст шоу Арсен Мірзоян не загубився  серед іменитих виконавців. Більше того, талановитий співак проводить вміле просування власної творчості. Тому не дивно, що на спільному концерті Арсена із Тонею Матвієнко у Тернополі був аншлаг.  На місцевих ефемках щодня крутять хіти від «стального голосу України», особливо подобається слухачам пісенька про Вінні-Пуха із «а я лише хотів Тебе привітати». Нещодавно стало відомо, що Арсен не просто талановитий співак, але й людина з великим серцем. Митець із Запоріжжя довідався про біду хлопчика із Тернополя – Толіка Головатого. Співак не став осторонь чужої біди. Арсен запропонував свою допомогу- організувати концерт з недорогими квитками і всі гроші перерахує Толиковим батькам на лікування дитини.

Журналіст інтернет-газети «ПРО ВСЕ» поспілкувався з Арсеном Мірзояном щодо майбутнього концерту та інших цікавих тем, які виникали у ході розмови

 

         Насправді, давно хотів приїхати до Тернополя з сольним концертом. Люди давно цікавились цією ідеєю, але не складалось,- розпочав  відверту розмову по телефону Арсен.

         У вас хороший концерт відбувся в драмтеатрі з Тонею Матвієнко в Тернополі.  Торік саме відбувався випускний, то чимало людей, отримавши нагороди, чкурнули зі стадіону до вас в драмтеатр.

         Ну так, були дуже хороші відгуки. Цього разу я приїду до Тернополя з новою сольною програмою, з новими піснями. Наш другий альбом присвячений жінкам, а це вічна тема. І не просто жінкам, а тим, які невчасно побували у наших ліжках..

Кріт-2012 )))

         Розумію Вас як чоловік. Весь альбом цікаво послухати, напевно, нереалізованим казановим, серцеїдам і т.п.

         – Так (сміється). Все це боком вилазить. З часом. Всі ми наступаємо на одні й ті ж граблі.

         Маєте у Тернополі друзів з якими спілкуєтесь?

         Ні. Лише тих, з ким познайомила Тоня Матвієнко.

         А з своїм колишнім тренером з Голосу країни Стасом П’єхою підтримуєте стосунки?

          Спілкуємось час від часу. Правда, я не часто буваю у Москві.

         Як поставились до походу Івана Гонзери (переможець «Голосу країни» минулого року- авт.) у велику політику? Він невдало балотувався до Верховної Ради від Радикальної партії Ляшка..

         Політично він не брав участі. Лише як артист. Як каже Ваня, це лише додало йому виступів як співаку.

         А що для Вас є спів? Можливістю самовиразитись, самоствердитись, заробити копійку…

         Та все в комплексі. Я гадаю, якби чимало інших людей могли співом заробляти, вони б це й робили. Чимало українців вважають це бізнесом, але на моє переконання бізнес – це дуже складна справа, і не все можна назвати цим терміном. Наприклад, гугл – це бізнес, а у нас в Україні– це бариги, які займаються дерибаном. Справжній бізнес не зважає на будь-які умови, навіть якщо в державі важкі часи, добротно вистроєна справа успішно діє.

         Чув, що ви також й малюєте..

         Давно вже не малював. Не можу себе заставити. Не бачу нічого цікавого. Хочеться, щоб це була класна ідея.

         Читав, що любите на велосипеді кататись..

         Я й зараз сиджу на ровері. Їду покататись на трамплінах і з вами спілкуюсь. Ми з дружиною і синами любимо велопрогулянки. Мешкаємо у Запоріжжі в спальному районі. У нас тихе життя на «Бабурці». А на роверах Їздимо в центр. Там життя активніше, можна посидіти в кафе. Пограти волейбол на площадці.

         Ви проводите активне життя. Вам не заважає, що колись мали проблеми зі слухом. Розкажіть, якщо можете, що з вами таке трапилось? Це якийсь нещасний випадок?

         Ні. Нічого такого. Є просто одна хвороба така. Так буває, що пластмаса допомагає краще чути, ніж рідний організм. А в мене завжди було активне життя. Займався тривалий час волейболом. А згодом, коли почався розподіл, не потрапив ні у клуб, ні у збірну. Зайнявся музикою. Почав втрачати слух. Лікарі порадили зав’язувати спів. Пішов в КВК, камеді-клаб. Втратив повністю слух в 2004 році. Толік, добрий товариш сказав, що то мені знак. Мовляв, треба повертатися в музику. І з тих пір я тут, творю своє…

         І як пишете музику?

         Якось пишу. Це не можливо пояснити. Наодинці. Моя дружина нещодавно презентувала свою збірочку віршів « Я такая как есть». У ній кожен вірш присвячено певним подіям у житті, людям. Я ж навпаки, намагаюсь узагальнити. Всі ми, з одного боку різні, але загалом дуже схожі. Намагаюсь проводити аналогії.

         Що очікуєте від концерту у Тернополі?

         Хочу побачити якомога більше глядачів. Спробуємо зробити День добра у Тернополі.

         Спасибі Вам за розмову, щасливої дороги.

         Дякую. Я вже приїхав – на трамплінах покатаюсь.

 

Розмовляв Борис Машлянка

 

Музикант Олег Скрипка на своєму мотоциклі потрапив у ДТП

Чортків стане обласним центром?