Агрохолдинг “Мрія” закупив 269 тягачів компанії і перерозподілить ринок вантажних автоперевезень

Поділитися

Останні кілька місяців на Тернопільщині поширювалась інформація, що агрофірму “Мрія” купив син президента України, що  на аграрній біржі в Європі контрольний пакет акцій викупив якийсь арабський шейх з Об’єднаних арабських еміратів. Проте, агрохолдинг продовжує працювати у звичному режимі. 19 червня у Тернополі керівництвом агрохолдингу «Мрія» була проведена ділова зустріч з представниками компанії MAN Truck & Bus AG з метою обговорення плану поставки 269 тягачів, згідно з контрактом, який був підписаний цього місяця. На зустрічі обговорювалися терміни поставки техніки та перспективи подальшої співпраці. Також було підняте питання про закупівлю додаткових 200 одиниць техніки.

На сьогодні згідно з підписаною угодою агрохолдинг вже придбав 269 тягачів. Завдяки такому поповненню техніки в холдингу буде створено більш ніж 300 робочих місць. «Мрія», як соціально відповідальна компанія, завжди турбується про громади своєї присутності, саме тому й створює робочі місця для краян.

«Ми завжди працюємо з найкращим: обробляємо найбагатшу на чорноземи землю в країні, маємо найліпших постачальників насіння, вирощуємо його на власному насіннєвому заводі. Ціль компанії — залишатися аграрним лідером, тому наша обслуговуюча техніка також найвищого класу». — говорить Владислав Луговський, директор з виробництва «Мрії Агрохолдинг».

Про майбутню співпрацю та плани щодо закупівель техніки говорили й представники німецької компанії.

«Мрія» для нас це давній і надійний партнер. Наша спільна робота — це злагоджене співробітництво двох професійних команд, завдяки чому ми досягаємо успіхів не через разові угоди, а через глибоке розуміння бізнесу один одного і побудову міцних та довгострокових стосунків. Ми раді тому, що висока якість продуктів MAN, наших послуг та сервісу затребувані в такій сучасній компанії. − поділився Олександр Остапович, комерційний директор MAN Truck & BUS Ukraine.

«З кожним роком земельний актив компанії збільшується, тому роботи в нас зажди вистачає. Ми ретельно підбираємо персонал, але розуміємо, що з розвитком сучасних технологій не всі можуть відповідати високим вимогам для роботи в компанії. Саме тому в холдингу діє спеціальна система навчання працівників, які цього потребують. Завдяки такому підходу наші краяни зможуть не тільки мати гідну заробітну платню та соціальне забезпечення, а й реалізовуватимуть свій потенціал в роботі з технікою, яка раніше для них була лише мрією». — підсумував Владислав Луговський, повідомляє сайт агрокомпанії.

На Зборівщині невідомий хотів згвалтувати 84-річну пенсіонерку

Ігор Яворський про причини перемоги “Ниви” у першому турі над “Полтавою