Керуючий справами Тернопільської облради розбудовує УДАР?

Поділитися

На адресу тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ” надійшов лист від Василя Машевського, в якому йдеться про керуючого справами Тернопільської обласної ради. Загальновідомо, що свободівця Дулебу недолюблюють у партійному середовищі, але щоб на стільки… Подаємо даний лист без змін. Від “ПРО ВСЕ” зазначимо, що кожна зі згаданих партій, сторін і т.п. може прокоментувати дану публікацію під цією заміткою або надіславши на електронну скриньку “ПРО ВСЕ” provse87@mail.ru

У керуючого справами обласної ради,хоча які зараз можуть бути справи в теперішньої імпотентної обласної ради(?), Ігоря Дулеби, здається «дах» остаточно поїхав. Чи то неякісна горілка йому попадалась останнім часом в тернопільських барах, чи то інші внутрішні чинники повпливали на нього,але факт залишається фактом. Чергова бздур, яка прийшла Ігорку в голову-це не що інше,як стати головою обласної ради. Думка своїх одно партійців його не цікавить, Дулеба вже заручився підтримкою місцевих «ударівців» з якими він постійно пиячить, а у вільний від «зеленого змія» час, їздить по районах області і…розбудовує районні організації побратимів Кличка. В апараті обласної ради його не бачать тижнями, але всі знають пощоденно в якому барі сьогодні Ігор Богданович «чергує». Чи зупинить такі пориви свого товариша,теперішній куратор області від «Свободи» Олексій Кайда наразі невідомо.Хто ж насправді такий Дулеба і звідки взявся. Спробуємо проаналізувати.
Цей «герой» нашого часу не зважаючи на молодий вік устиг побувати не в одній політичній силі. Свою політичну кар’єру починав у 2000 році з Соціалістичної партії Мороза, продовжив як соратник Тимошенко у 2002 році, потім був ганебно вигнаний із її партії ВО «Батьківщина» з формулюванням «за зраду партійних принципів». Амбітний хлопчина прагнув будь-якою ціною увірватись до влади, він проник у кучмівську адміністрацію згідно розпорядження губернатора Тернопільської ОДА І. І. Курницького від 07.07.2003 року № 300 Про Молодіжну адміністрацію при Тернопільській обласній державній адміністрації (такий собі комсомольчик). У 2004 році також брав активну участь у президентських перегонах, будучи довіреною особою (Постанова Центральної виборчої комісії № 380, 13.08.2004 року в територіальному виборчому окрузі 168) від кандидата в Президенти України Юрія Збітнєва (партія «Нова Сила», який балатувався за гроші Януковича). А з 25 листопада 2005 року став головою Тернопільської міської організації Партії «Віче» (проект регіоналки Інни Богословської, головним спонсором якої був і залишається В.Медведчук). На виборах 2006 року Дулеба працює в штабі Романа Заставного («Наша Україна»).
На виборах 2006 року Дулеба І.Б. вихваляв з себе борця із будівельною мафією. Як тільки-но став депутатом міськради одразу вирішив, щоб побороти будівельну мафію її потрібно очолити. Для прикладу, злі язики стверджують, що депутат Дулеба нібито нажився на будівництві житлового будинку по вулиці Протасевича, де обдурив мешканців, що захистить їх та не дозволить вирубку дерев на місці будови. Не пройшло і півроку як скверу із сотні дерев не стало. Безумовно, переконати людей в необхідності спорудження будинку було нелегко, але маючи в кишені вагомий аргумент від забудовника «Креатор-буд» Ігоря Гуди, спритний депутат таки задурив їм голови. Як винагороду від забудівника свої квадратні метри отримав у новобудові і депутат Ігор Дулеба.
Іншою аферою стало пропихання ідеї оподаткування встановлення індивідуального опалення. Такого шахрайства тернополяни давненько не бачили. Автор ідеї – депутат Тернопільської міської ради Ігор Дулеба. Те, що Дулеба тоді був знайшов спільний інтерес із Заставним очевидно. Дулеба і його колєжанка ввійшли у той час в склад комісії на встановлення індивідуального опалення. На цій афері, напевно, добряче заробили. Під тиском громадськості все-таки вдалось скасували здирницьку плату за відключення централізованого опалення.
У самій «Свободі» Ігоря Дулеба, за винятком кількох людей, просто не поважають. Доказом цьому були події напередодні місцевих виборів у 2010 році. Міська організація «Свободи» дала свою оцінку діям Дулеби. 3 жовтня 2010 року рішенням організації пану Дулебі було відмовлено у місці в списку Сам Ігор Дулеба і досі залишається опозиціонером в середині тернопільської “Свободи”. Також Ігор Богданович активно працював на провладного кандидата у депутати Верховної ради по “північному” мажажоритрному окрузі Володимира Клименка, якого лобіювала влада та особисто заступник губернатора Юрій Желіховський. Хоч по цьому окрузі балатувався і переміг його «побратим» Михайло Головко. Список,як для його віку, зрадницьких справ Ігоря Дулеби чималий. Чи на такого керівника та псевдопатріота заслуговує наша область? «Свободівці» розберіться!!!
Славко Побратим

Як у Борщівському краї відцвіли вишиванки (фото)

Частина атракціонів-качель в місті Тернополі працюють без погоджувальних документів завдяки чиновникам-хабарникам?