Губернатор Тернопільщини їздить до Бережан на гелікоптері?

Поділитися

Про дорогу з Тернополя до Львова писало чимало ЗМІ і ситуація мала резонанс на загальнодержавному рівні. А ось про “західний” напрямок з файного міста до Бережан фактично не згадували. Посередині цього шляху – У Козові, біля автовокзалу, твориться щось неймовірне. Щоб проїхати рейсовому автобусу, необхідно маневрувати по всій ширині трасі та виїжджати на крутому повороті на зустрічну смугу! Де дивиться місцева влада? Чому за все літо дві сотні метрів такого паскудства невідремонтовано. Невже Валентин Хоптян їздить з Тернополя до Бережан не службовим авто, а літає гелікоптером?


На ділянці траси Лопушне-Підвисоке траса відремонтована. Ям не має. Але в автобусі трясе як на якомусь масажері. Якби десь так відремонтували дорогу в Європі, то майстри були затримані поліцією. В Україні головний критерій -відсутність ям.

У самих Бережанах стан шляхів не кращий. Якщо ще до території міста траса хоч і жахливо криво зроблена, але ям не має, то в самих Бережах ями… по коліна. За словами водія рейсового автобуса, дорога була знищена фурами компанії “Мрія”, які буквально за квартал знищили всі основні шляхи в області.

 

Головний опозиціонер Тернополя змінив імідж

У Бережанах на автовокзалі можна відверто порушувати закон?