У Збаражі сміттєзвалище “поповзло” до церкви

Поділитися

Черговий скандал у Збаражі. Поки політики міняли не зовсім адекватного мера Михайла Бочарова, інший його ставленик – свободівець Юрій Дмитришин, який без належної освіти очолив міське комунальне підприємство “Добробуд”, не зовсім справляється зі своїми обов’язками. Головний комунальник міста мав би дбати про чистоту і порядок, проте навіть на збаразькій сміттярці такого не має. Чомусь усе сміття не завозиться на територію площадки, виділену для цих потреб, а скидається хаотично на дорозі.

-Ну подумаєш, поправлять бульдозером,- скаже будь-який українець, читаючи ці рядочки і звиклий до безладу в нашій країні. Але з таким станом речей не згідні мешканці Старого Збаража, де чиниться такий бедлам.

Новообраний заступник міського голови Збаража Роман Адамович обурюється, що на смітник зараз заїхати технічно не можливо. Вся дорога, яка веде до складувальної площадки засипана сміттям, яке також знаходиться і перед самим заїздом на смітник. З цілих куп видно лише верхню частину шлагбаума та трішки сторожової будки.

Але найпроблематичнішим в даній ситуації є те, що через дорогу  розташоване кладовище. Хіба добрий господар, націоналіст-християнин може так чинити?

Завтра сміття вивезти не буде куди. Просто фізично відсутня можливість заїхати на смітник. Неначе спеціально викидали на дорогу,- каже пан Роман. Якщо висипати ще день-два, то дорога на кладовище і до церкви буде просто перекрита”.

Сумно в цій ситуації від того, що по даній дорозі ходять збаражчани до козацької церкви Преображення Господнього. Храм Української православної цекви Київського патріархату є 1600 року заснування! Невже керівнику збаразької “Свободи” Дмитришину “не муляє” лише від однієї думки про таке капарство!?

Далі коментувати ситуацію вважаємо не потрібно, а необхідно закотити рукави і навести порядок. Якщо ж керівник-політик має переконливі аргументи про “політичні провокації” – присилайте інформацію на електронну скриньку “ПРО ВСЕ” – provse87@mail.ru

Фотографії з прибраною територією також оприлюднимо.

 

 

Завтра у Тернополі VІІІ Міжнародний інвестиційний форум

Заступник Генерального прокурора України Михайло Гаврилюк приїхав до Тернополя