Як блондинка з адміністрації вчила депутатів облради життя (відео, фото)

Поділитися

Вчора у Тернопільській обласній раді відбулося спільне засідання постійних комісій облради гуманітарного спрямування. Звучить це поважно, проте, не більше. На його засіданні не було кворуму  у кількох комісіях облради, тому не дивно, що ні голова адміністрації Валентин Хоптян, ні його гуманітарний заступник Петро Гоч з “Porsche Cayenne” не завітали. Правда, не у кворомі й суть була. Зібрання нагадувало збіговисько “апагаваріть”. Неспроможні звільнити чиновників за бездіяльність чи покарати за злочинні дії, депутати облради схожі на імпотента, який радить “коханцеві-бюрократу” як краще задовольнити… У даному випадку народ.

Блондиниста директриса департаменту облдержадміністрації Галина Воляник сприймалась на засіданні кумедно на фоні обігрівача у найповажнішій адміністративній будівлі Тернопільщини з програмою соціально-економічного розвитку на 2013 рік. Так-так, на 2013 рік, адже бюджет прийняли лише нещодавно. “Пивна президія” бюджетоформуючої галузі ледве слухала “окозамилювання”. Адекватно реагував на той брєд і намагався перевести на людську мову лише голова освітянської комісії Віталій Шафранський. Депутат-пенсіонер зі “Свободи” Мирон Кузик  у своїх питаннях ніби висловлював турботу за рідний край, але виглядало це дуже убого. Хамовита представниця Партії Регіонів з Підволочиська Олена Плисюк цим користалася і постійно затикала рота Кузику. Присутні дивувались байдужості депутатки-регіоналки, яка всіх підганяла формально розглядати питання, адже вона входить до комісії з питань соціальної політики та праці, міграції, у справах   пенсіонерів, ветеранів та інвалідів. Напевно, землі тут не передбачалось вкрасти в обездолених.
У ході засідання депутати дізнались, що на нібито пріоритетну галузь – туризм – з обласного бюджету виділено лишень 250 тисяч гривень. Разом з тим й так зрозуміло, що добру половину цих коштів просто розкрадається. а решта йде у “пісок”.

За 2013 рік на Тернопільщині стало навчатися на 1700 учнів менше, ніж торік.

На примітивно сформульоване питання депутата Кузика: ” Що робиться, щоб село не вимирало?”, надзвичайно вульгарно відреагувала депутатка-регіоналка Олена Плисюк: “Бичків завезіть, щоб  бабів ****”,- останнє слово заглушило похіхування депутатів всіх фракцій (див. відео).

Депутат Степан Барна піарив свою радіопрограму на фоні ніякого головного освітянина Тернопільщини Івана Запорожана. За 2013 рік в області закрили 3 школи і 17 призупинили свою роботу. Про це Іван Запорожан не мав бажання розповісти Барні-журналісту. Тепер Барна-депутат з колегами випитували чому освітяни так масово йдуть у відпустки за свій рахунок. Запорожан брехав, що не може вплинути на цей процес. Мовляв, це бажання педагогів.

Критикували депутати владу й за самовільну медичну реформу. Тернопільщина ж не пілотна область, а заклади реформують, фахівців звільняють. Представник від управління охорони здоров’я тішив присутніх 36 швидкими автомобілями, які отримає наш край і 4 реанімобілі.

Отримають по шапці завклуби Ігоровиці, Чистилова і Глибочка за “берізки на даху”. Спочатку критикував депутат Кузик представника управління культури, жалівся на безгрошів’я, проте  депутати взяли на сміх свободівця. На тому переливання з пустого в порожнє закінчилось і депутати побігли дивитись футбол.










Як депутати організували земельну аферу в Петриках на 70 мільйонів доларів

***

Їхали трактори по праці дітей. Про що дбає влада міста Тернопіль?

***

Матч «Нива» – «Олімпік» покаже телеканал «Футбол»

***

У Тернополі відбудеться родинний марафон «Тату, почитай!»

***

У Тернополі вандали хочуть зірвати рок-концерт гурту Brevis?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

Тернопільщина у вихорі війни (весна-літо 1944р.): Олександр Семенів презентує другу книгу

Мешканкам Тернопільщини для “розплоду” треба бичків?