Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

Поділитися
Чомусь Олега Караванського не почув заступник губернатора Василь Гецько

Про знищення доріг на Тернопільщині інтернет-газета “ПРО ВСЕ” писала неодноразово. Особливо у “цій сфері” відзначаються вантажівки аграрної компанії “Мрія”. Під час засідань одного із прес-клубів, керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський визнав, що саме аграрії, якими з одного боку пишається область, знищили дороги Тернопільщини (див. відео з 31 хвилини саме цей момент,  початок виступу -з 24 хвилини 30 секунди).

Правда, пан Олег чомусь сказав, що спільними зусиллями тепер треба думати, як їх відновити. Виходить, надприбутки агроконцерни беруть собі, а про ремонт доріг має думати держава. За землі-паї латифундисти платять 1%-3%, отримують по 300-500% прибутку щороку, а ремонт доріг чомусь має відбуватися за рахунок платників податків?

Відверто про знищення доріг агрофірмою “Мрія” говорили мешканці Підгаєччини. Сьогодні про аналогічний факт написав один з авторитетних фотографів області Thieri Newman

Чоловік, який об’їздив пів світу, написав наступне: “Вантажівки від “Мрії” (“Логіст”) – це просто термінатори-ліквідатори доріг Тернопільської і не тільки областей. На око видно, що авто, завантажені буряками, тягнуть коло 60 тон. Вагова станція в Дружбі на ці автомонстри взагалі не реагує, виловлюючи лише транзитні TIRи. Які дороги це витримають? З однієї сторони “Мрія” спонсорує фестивалі, дарує лептопи школярам, але з другої сторони вбиває дороги Тернопілля”.

Цікаво, чому влада області мовчить? Невже Валентину Хоптяну і його заступникам  так заціпило, що пережовуючи подачку від “Мрії”, не можуть й рота розкрити?

Компанія “Мрія” знищила дороги на Підгаєччині

***

Як великий аграрний бізнес знищив дороги на Підгаєччині

***

Як на тернопільських дорогах компанія “Мрія” заробила 114 мільйонів доларів

***

Агрохолдинг “Мрія” закупив 269 тягачів компанії і перерозподілить ринок вантажних автоперевезень

***

Губернатор Тернопільщини їздить до Бережан на гелікоптері?

Понад 6,4 тис. українців потрапили до лікарень через грип

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?