У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

Поділитися

Преамбула:

– на офіційному сайті Тернопільської міської зради, та в ЗМІ не було анонсу про звіт міського голови 3 листопада 2013р.

– в залі Перемоги були ВСІ СВОЇ : заступники, депутати, працівники управлінь, підконтрольні ЖЕКи, працівники міської ради, а також 50 тернополян, з яких більша половина «активісти» .

Словом звіт пройшов в кращих традиціях комуністичних часів. З дружніми виступами, легенькою критикою, заготовленими питаннями , відповідями на них. Деякі бабці плакали , висловлюючи шану Сергію Вітальовичу, за все найкраще зроблене в Тернополі. Деякі так довго хвалили градоначальника, що їм аж в залі плескали…

Мер в свою чергу дякував, обіцяв зробити ще більше, а невдачі та вирубки парків спихав на попередників та клятих регіонів. Правда останніх критикував вкрай обережно. Не говорив Регіони винні. А : на екрані висвітлювалось фото , для прикладу Петра Гоча. В цей момент Сергій Віталійович піднімав руку і говорив Вони в усьому винні…

По суті виступу,як мінімум двічі, ГРАДОНАЧАЛЬНИК ВІДКРИТО ЗБРЕХАВ:

1. Коли сказав , що всі пункти передвиборної програми ним і побратимами увишиванках вже виконано. Забув , « бідолага»,для прикладу, про невиконану обіцянку про необмежений, безкоштовний проїзд в громадському транспорті для всіх пенсіонерів.

2. Коли сказав, що жодного метру парків міста Тернополя під забудову не передано. Тут я думаю і коментувати нічого. Всі ми живемо в Тернополі і бачимо.

 

Позитивом стало те, що забудівник дитячого майданчика , що біля кафе «Женя-Женічка» схопив облизня. На запитання представника громадської організації «Тернопільські підсумки» про те чи : буде будівництво на даній території , дайте пряму відповідь: Так , буде. Чи: Ні не буде. Сергій Віталійович, змінився в лиці, на чолі виступив піт. І в присутності всіх (біля 150 чоловік свідків) видавив з себе : якщо мешканці проти, ні не буде.

Для забудівника ця новина буде не до вподоби… І він, однозначно виставить «неустойку» тим хто брав за це питання доляри. Та думаю, це вже не проблеми громади. Основне , що будівництва «ні не буде»..

 

З повагою, Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Білан Т.Б.

P.S. Що б хтось незабув про обіцянку : Ні , якщо мешканці проти, будівництва не буде, громадська організація зобов’язуюється направити інформаційний запит до міського голови, з проханням підтвердити письмово сказані на Звіті міського голови 03.11.2013р. слова: ні будівництва не буде.

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

Воротар англійської прем’єр-ліги на 13-ій секунді матчу забив гол через усе поле (відео)

Олег Блохін після поразки Луганську “відігрався” на журналісту