На Тернопільщині з дорогами “пропаща година”

Поділитися

У ніч на 30 січня погодні умови на території Тернопільської області не покращились, затруднений проїзд на дорогах місцевого значення, а саме в Кременецькому, Збаразькому, Бучацькому, Бережанському, Зборівському, Ланівецькому, Шумському, Козівському, Підгаєцькому, Монастирському районах в загальному до 26 сіл. На дорогах державного значення проїзд забезпечений у повній мірі.
Вночі на дорогах області працювало 96 механізмів, серед них бульдозери, автогрейдери, навантажувачі, піскорозкидачі,  та понад 130 шляховиків. Ререшкоджали роботі дорожників місцями сильний вітер та сніг, температура повітря становила -15-18 градусів.
 На даний момент проїзд забезпечений на дорогах державного значення у повній мірі. Дороги місцевого значення й надалі перемітає снігом. Станом на 9 ранку 30 січня засніжені проїзди до 53 сіл, продовжує працювати очисна техніка в кількості 117 одиниць (піскорозкидачі – 35, навантажувачі – 16, автогрейдери – 15 , бульдозери – 1, трактори Т-150, К-701, МТЗ-82 – 31 та 23 патрульних автомобілі).
Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до водіїв та всіх жителів області з проханням утриматись від поїздок на час несприятливих погодних умов, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

Пророцтво греко-католицького священника Германа Будзінського про Майдан і Януковича

На Тернопільщині всі бізнесмени вийшли з Партії Регіонів?!