Як на Тернопільщині побудують рай: “апостоли” вже ділять портфелі

Поділитися

Сьогодні в бронежилеті провів прес-конференцію голова тернопільського виконкому (не плутайте з виконавчим комітетом – наголошують учасники заходу) Володимир Стаюра. Учасники пресового заходу  Василь Турецький, Любомир Шимків, Віктор Мартинюк, Наталка Михно, Володимир Болєщук розповіли про новини з виконкому Тернопільської обласної ради. Незважаючи на рішення суду, виконком діє і обрав керівництво,-запевняють політики.

“Ми не визнаємо рішення суду, бо виконком політичний орган”,- запевнив представник “Батьківщини” Віктор Мартинюк. Голові виконкому будуть допомагати аж 5 заступників: Мартинюк, Михно, Болєщук, Стадник і Шимків. Керувати секрітаріатом буде пан Турецький. Він же відповідатиме за агропромисловий сектор.  Ударівка Наталка Михно хоче контролювати освіту і науку краю. Уенпісту Володимиру Болєщуку перепали бюджетні процеси. Пан Шимків курує “молодіжну політику”. Проте, реальний розподіл “портфелів” відбудеться з понеділка.

Володимир Стаюра переконував присутніх у бездіяльності Тернопільської облдержадміністрації. Мовляв, керувати сьогодні повинен народ. А народ вже нібито зробив свій вибір. Проте, що представників виконкому не так вже й багато, як і нових обличь, то нічого. Пообіцяли долучити до виконкому представника Дорожнього контролю Віталія Крутиголову, громадська організація якого “Дорожній контроль” має насправді вищий рейтинг довіри, ніж усі партії разом взяті )))

Словом, у виконкому зібрались люди, які хочуть працювати. Правда, зарплату за свою роботу вони отримувати не будуть, бо все це на громадських засадах.

Дивувались учасники прес-конференції як сьогодні діє Тернопільська ОДА. Їхні активісти кілька діб чергують під кабінетом голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна, але той на роботі не з’являється. Проте, сьогодні на засідання бюджетного комітету принесли проект кошторису області на 2014 рік підписаний Хоптяном. У яких кущах підписував Валентин Антонович найважливіший документ краю – наразі не відомо.

Член виконкому Володимир Болєщук вповів, що бюджет розглянуть детально, не за годину до засідання, як принесли чиновники, а на всіх комісіях. Після ретельного аналізу бюджетна сесія відбудеться наприкінці лютого-початку березня. І лякати бюджетників фінансовим колапсом не має сенсу, оскільки бюджетні кошториси розписані до 1 квітня.

Щодо препаскудно почищених доріг у Тернополі та області голова виконкому Стаюра пообіцяв разом з мером та журналістом “ПРО ВСЕ” стати і пошуфлювати ))

На закиди підлеглих Захарченка, яких колись називали правоохоронцями, що майданівці захопили приміщення облдержадміністрації, члени виконкому відповідають, що вони нічого не захоплювали, а перебувають у приміщеннях органів місцевого самоврядування. Детальніше – дивіться відео.

Хто буде новим губернатором Тернопільщини від опозиції?

***

Суд скасував рішення Тернопільської обласної ради

***

Що курили в будинку правосуддя прокурор і суддя, які вирішили, що “Народна Рада”– нелегітимна?

***

Судді і прокурори Тернопільщини продовжуються “розважатися”

***

Вчора з кабінету губернатора Тернопільщини виганяли нечистого

0

Від побитих до вбитих: непокаране зло зростає

Лідеру Автомайдану Дмитру Булатову відрізали вухо