Як виявили злочин заступника СБУ (аудіо)

Поділитися

Сьогодні відбулося засідання Тернопільського прес-клубу на тему: “ДЛЯ ЧОГО СБУ ЗБРОЯ? ОБСТАВИНИ ТА ДЕТАЛІ ЇЇ ПОВЕРНЕННЯ З ХМЕЛЬНИЦЬКОГО
Гостями прес-клубу були Олег Миколенко – активіст Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», Валерій Чоботар – керівник клубу бойових мистецтв “Характерник” та Андрій Строєвус, депутат міської ради ВО «Свобода».

Подаємо аудіозапис прес-конференції, щоб кожен бажаючий міг ознайомитися з позицією активістів “без цензури”. Першим на записі розповідає пан Олег Миколенко, згодом Валерій Чоботар і Андрій Строєвус.

Як відомо, днями заступник голови Служби безпеки України в Тернопільській області Андрій Боднарчук  був затриманий на Хмельниччині (правда у Тернополі його чомусь відпустили). Заступник голови Служби безпеки України в Тернопільській області, який переховувався в будинку батьків і привіз туди забитий зброєю мікроавтобус. Про це в неділю з трибуни Ради повідомив уповноважений ВР за діяльністю Генпрокуратури Олег Махніцький.

“Мені повідомили, що у Хмельницькій області представники громадськості затримали на території житла батьків заступника начальника СБУ Тернопільської області”, – сказав він. Махніцький уточнив, що там же було виявлено мікроавтобус зі зброєю та боєприпасами.

“Для того, щоб забезпечити процесуальне вилучення цих боєприпасів, було дано вказівку заступникові військового прокурора області виїхати на місце і забезпечити процесуальне вилучення цієї зброї”, – зазначив депутат. За його словами, вся вилучена зброя належить СБУ Тернопільської області.

Як все відбувалось насправді можна почути з перших уст учасників прес-конференції.

Серед важливих повідомлень на прес-конференції прозвучало насправді дали команду  тернопільські чиновники пропустити автівку заступника голови СБУ в Тернопільській області зі зброєю на КПП у Тернополі з метою, щоб не поширювати паніку. Мовляв, якби сотні людей побачили пістолети-автомати, які ввозять в Тернопіль, була б надзвичайно напружена ситуація.

І ще одна цікава деталь:  автомобіль “Субару”  заступника голови СБУ був куплений у 2014 року. Під час подій на Майдані.


Відео телеканалу ІНТБ

Відбулася зустріч голови обласної ради Василя Хомінця із заступником голови Апеляційного суду Тернопільської області Богданом Сташківим

0

Нардеп Стойко звернувся в СБУ та Генпрокуратуру з таємними документами, де виявлено факт використання Збройних сил України 20 лютого