Начальник Тернопільського міського району електричних мереж заробив 28 мільйонів!?

Поділитися

«Тернопільобленерго» злило 28 мільйонів рідній фірмі свого клерка

ВАТ «Тернопільобленерго» 1 квітня за результатами тендеру уклало угод з ТОВ «Елітар» на будування ліній електропередавання та ліній зв’язку. Вартість угоди складає 28,45 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Елітар» у 2003 р. заснували Віктор Подвірний, Володимир Єгоров, а також Мирослав Сененький, начальник Тернопільського міського району електричних мереж ВАТ «Тернопільобленерго» (очолює з 2000 р.).

У 2007-2009 р. фірму в якості директора очолював зареєстрований з Сененьким за однією адресою Володимир Гумен. Людина за таким ім’ям та прізвищем також була відома як помічник голови правління «Тернопільенерго» з координації та контролю енергозбутової роботи РЕМ.

Наразі «Елітар» оформлено на Аллу Намаку та Марію Барчук. Остання на момент переоформлення була приписана на одній адресі з Оксаною Гумен, яка раніше проживала разом зі згаданими вище Володимиром Гуменом та Мирославом Сененьким.

Директором же наразі є Андрій Шуфлат, який також є власником ПП «Проф-Монтаж», де його партнером є та сама Оксана Гумен.

За останні п’ять років фірма «Елітар» отримала підрядів на 225,17 млн грн., практично всі – від Закарпатського або Тернопільського обленерго, повідомляють “Наші гроші”

Єдиним конкурентом на торгах стало Тернопільське управління ПАТ «Електро».

Власником найбільшої частки фірми «Електро» у розмірі 12% є Ярослав Тринцолин. Ще 5% належить Михайлові Костаку, він же директор Закарпатського управління компанії. Костак також відомий як співзасновник ТОВ «Електро-Закарпаття», разом з Дмитром Славичем. Останній також донедавна був співзасновником ТОВ «Електро-будсервіс», разом з Сергієм Ковачем, депутатом Закарпатської облради від Партії регіонів, сином народного депутата Василя Ковача (обирався від Партії регіонів, 20 лютого з партії вийшов). До обрання в парламент Ковач-старший очолював «Закарпаттяобленерго».

Россия получила первые цинковые гробы

Если в ближайшие три дня проблему востока Украины не решат, правительство Киева падет