Політичні граблі на Тернопільщині довжиною 23 роки

Поділитися

Від зорі Незалежності на Тернопільщині місцеві політики і пародії на політиків прагнули мати власне авторитетне ЗМІ. З горем пополам таке вдалося лише одіозному олігарху Ярославу Джоджику, який має TV-4. Про рівень каналу говорити не будемо. Кожен має свій розум і смак. Столичні політтехнологи демонстрували автору цих рядків рейтингову таблицю телеканалів, то на Тернопільщині місцеве телебачення впевнено “осідлало плінтус”. Усі три телеканали. Ну не дивляться люди це занудство.

Місцеві газети, скомпрометовані обслуговуванням влади теж у стрімкому піке тиражного падіння. Створені ними сайти лише прискорюють падіння паперовим версіям. Ну не дурні люди тратити кошти на той мотлох. Хоча, чимало місцевим політикам  важко попрощатися з “паперовими повіями” і вони піаряться на їхніх скомпрометованих по саме нікуди шпальтах. А потім плачуться, що люди їм не вірять, ідеї не доходять.

Ну як можна вірити ЗМІ, які славили пияка Хоптяна чи гульвісу Чижмаря?

Деякі партії створили власні партійні газети. Ці проекти виявились мертвонародженими.

Нині одне з таких видань має тираж 600 екземлярів, хоч членів партії на Тернопільщині аж 10 тисяч! Напевно, членство відреклося Джульки )))

На початку 90-х років на Тернопільщині різні політструктури створювали газети “Заповіт”, “Терновий шлях”. Газети подавались як незалежні видання, але насправді у позитивному світлі висвітлювали діяльність партії-донора. Вибори завершувались, а з ними й закривались газети.

Партія УДАР профінансувала на Тернопільщині діяльність сайту “Сорока”. Це було помітно з їхньої риторики. Видання жило своїм нічим не примітним життям.  Навіть у стрічку “укрнету” впросилися чи “купилися”. Напередодні Великодня тернополян “завалили” 30 тисячами паперових “сорок”. Видання позиціонує себе як незалежне, хоча зрозуміло, що Петро Порошенко з його “пиждити по-новому” є головним аргументом появи паперової версії, яку зареєстрували 24 березня цього року.

Цікаво, що цікаво розкаже “Сорока” про Порошенка, про що мовчать інші? )))

Мовчать нині на інформаційних кладовищах проекти попередніх політичних проектів, які то вигравали вибори, то програвали, але завжди закінчували однаково…

На фото: Перший номер газети “СОРОКА” сьогодні дуже гарно розлетівся) Хто не встиг отримати – на сайті можна завантажити PDF-версію) – повідомляє 16 квітня редактор газети “Сорока” Олена Рожко.

І диву даєшся, як це “залетів” на першу шпальту ударівсько-порошенківської свободівець Леонід Бицюра, а голова партії УДАР Ігор Побер лише “приклеївся” на третю сторінку…

Час лікар… Він все розставляє на свої місця.

Просто, чи варто споживати цей інформаційний мотлох, яким нас намагаються “нагодувати” напередодні виборів під “незалежним” соусом!?

 

На Кременеччині розпочинається підготовка до зйомок фантастичного серіалу

У Тернополі битимуться “лава на лаву”