Створюється спеціальний батальйон патрульної служби міліції особливого призначення “Тернопіль”

Поділитися

З метою належного забезпечення прав та свобод жителів Тернопільщини, захисту краю від злочинних посягань, охорони громадського порядку, в структурі УМВС України в Тернопільській області створюється спеціальний батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль».

На службу до підрозділу, де мінімальна зарплата становитиме 4200 гривень, запрошуються цивільні особи з числа добровольців віком до 40 років, з повною загальною середньою освітою, наявністю строкової військової служби в Збройних Силах. Та найголовніша вимога – патріотизм т готовність боронити рідний край.

Необхідні документи, які потрібно подати для зарахування на службу: паспорт громадянина України, військовий квиток, ідентифікаційний номер, трудова книжка, документи про освіту, свідоцтва про народження, одруження, розлучення, зміну прізвищ близьких родичів.

Набір до спецпідрозділу проводиться на контрактній основі з випробувальним терміном від 3 до 6 місяців.

За додатковою інформацією звертатись у відділ кадрів міськрайвідділу за місцем проживання, а також за адресою: м. Тернопіль, вул. Валова, 11. Контактні телефони: (0352) 27-13-14, 27-10-46, 067-352-92-66, 067-946-58-04.

Резюме надсилати на електронну адресу vova_gandzuk@mail.ru.

На Тернопільщині судитимуть “паспортиста” за отримання ним неправомірної вигоди

У військовій частині в Бережанах тривають збори військовозобов’язаних