З такими людьми Юлія Тимошенко сяде в третє

Поділитися

Сьогодні в приміщенні по вул. Острозького, відбувалися вибори Голови Апеляційного суду.

Прийшло досить багато представників громадськості. Така кількість громадян була зумовлена тим, що в понеділок (14.04.2014р.) голосування по питанню призначення голови Апеляційного суду не відбулось. Причин було багато. Однак основною з них , на мою думку, було і є – намагання політичних партій вплинути на волевиявлення суддів. Поставити свого, ручного, а не того , якого обере колектив.

В понеділок уповноважена особа кандидата в президенти від Ю.В.Тимошенко – Віктор Мартинюк хвилин 15 виступав про важливість правильного вибору на зборах суддів.

Кожному з нас неприємно було б , як би на наше робоче місце прийшов представник якоїсь партії і намагався «переконати нас в правильності вибору».

Сьогодні представники громадськості одразу попередили Мартинюка (згідно інформації, що надійшла в люстрацій ний комітет – стакочок, агентурна кличка – «Чиж») про те, що агітація в державних установах заборонена, і він порушує закон.

Замість того, щоб залишити приміщення державної установи, пан Віктор (ігноруючи чинне законодавство про вибори, як колись Хоптян, та його оточення)сів на місце прокурора, і як під час судового процесу спостерігав за діями в залі. Ніби говорячи: я тут, я прокурор, правильно голосуйте…

Втім присутність громадськості дала свої результати, і все обійшлось.

Не зважаючи на це, думаю і тернополяни, і судді Апеляційного суду підтримують мене в тому, що політичні партії не мають права «пхати свого носа» до судової системи.

То ж пропозиції, по тому що відбулось,будуть наступні:

1. Шановні представники політичних сил та кандидатів в президенти! Прошу Вас не впливати на думку суддів при виборі голови Апеляційного суду.

2. Ю.В.Тимошенко: поміняйте Вашу уповноважену особу в м.Тернополі. Сором…. Він вже Вас в 2010р. здав, втік з мітингу з під Тернопільської ОДА, та в кущах ховався. А ви його знову від себе делегуєте). Будуть Вас в третє притягати, «Чиж» знову Вас злиє.

3. Будьмо пильні. Ми говорили, боролись, мріяли не про те, щоб влада з опозиціонерів змутувала і перетворилась в ще більш страшну, диктаторську державу але вже з врахуванням помилок Яника.…

До речі його дух в тілі Стаюри –аля – Януковича, на виборах голови суду, сьогодні, теж був присутній…

З повагою,

Голова ТОГО «Тернопільскі підсумки» Тарас Білан

Голови Апеляційного суду Тернопільської області сьогодні не обрали

Книгу російського історика про бандерівців вилучають з продажу