За “любов” у дворі багатоповерхівки штраф 51 гривня

Поділитися

Одна бердичівська пара знайшла можливість і задоволення отримати, і відбутися «легким переляком». У даному випадку — незначним штрафом для одного з партнерів, пише сайт Бердичівські новини.

У середу на засідання адміністративної комісії було винесено незвичну справу. До відповідальності мала бути притягнена тридцятирічна бердичівлянка, котру правоохоронці спіймали за заняттям проституцією прямо посеред міста.

Жінка, котра проживає у багатоповерхівці в районі Кооперативного ринку, перейшовши у двір сусідньої багатоповерхівки, надавала сексуальні послуги за винагороду чоловікові.

Все це відбувалося ще  о 19.30. Тобто, у пору, коли у дворах багатоповерхівок особливо людно — у цей час біля під’їздів проводять своє дозвілля бабусі та мами.

За цим заняттям — наданням сексуальних послуг — молодицю і застали правоохоронці.

Жінка опиратися не стала: вину свою визнала, зазначивши, що надавати сексуальні послуги її змусило тяжке матеріальне становище та необхідність годувати маленьку дитину.

Зваживши на всі обставини, члени адміністративної комісії вирішили не карати суворо жінку, а обмежилися накладенням мінімального штрафу у розмірі 51 гривні.

Логіка нашого життя

Провокації Путіна не працюють