Губернатор Тернопільщини вирішив більше не ганьбитись в кріслі бюрократа і візьме участь в АТО?

Поділитися

Голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк вирішив, напевно, більше не соромитись у не властивому йому бюрократичному кріслі, яке він займає без елементарних професійних навичок і тому візьме участь в АТО. Принаймні, це буде органічніше сприйматися. Для свободівців характерна радикальна риторика. Після дострокових виборів 2009 року це буде перший крок, в якому слово не розійдеться з ділом.

Звідки такі дані у “ПРО ВСЕ”? З оголошення Світлани Чихарівської, яка піарить чиновника номер один, але навіть не оформлена на роботу в облдержадміністрацію  до знахабнілих свободівців.

Світлана Чихарівська повідомляє: “Шановні колеги! 23 липня голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк візьме участь в урочистій присязі військової кафедри Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Захід відбудеться о 10:00 за адресою вул.Білогірська 10. Будемо раді Вас бачити!”.

Журналісти сподіваються, що Сиротюк не стоятиме бевзем чи не роздасться словесним “патріотичним поносом”, а таки озвучить присягу і врешті піде в АТО. Принаймні, це був би перший приклад гідного вчинку тягнибоківця на Тернопільщині.

Скільки отримують відкатів правоохоронці з незаконних кар’єрів?

Скільки китайців може оселитись в Україні?