Коли у Тернополі відбудеться ще раз День гніву?

Поділитися

Тернополяни пам’ятають, як в обласному центрі палали суди, прокуратура і міліція. Під час Майдану людей настільки дістала позиція так званих правоохоронців, що люди поступили врешті так, як на це заслужили  люди в пагонах.

Сьогодні на Тернопільщині, як і по всій Україні, вже нібито своя влада – народна. Проте, нинішній очільник облдержадміністрації Олег Сиротюк ні кує, ні меле. Надує чиновник щоки і вдає із себе поважного і розумного. Проте жодних конкретних і ефективних дій від свободівця наш край досі не побачив! Так само мало толку від правоохоронців.

Як розповіли сьогодні на прес-конференції громадські активісти з Тернополя і Чорткова, після Революції Гідності у нашому краї як грабували за часів Януковича так і досі грабують, як прикривали їх правоохоронці, так і прикривають.

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” вже оприлюднювала сенсаційні матеріали що вже  з космосу видно, як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини.

Громадські активісти передали сьогодні правоохоронцям палкий привіт від мешканців Тернопільщини, які зараз воюють в зоні АТО. Добровольців вже шляки трафляють від бездіяльності влади у нашому краї. Якщо люди в пагонах не спроможуться навести лад на Тернопіллі до закінчення АТО, то, скоріше за все, добровольці, після мобілізації, завітають ще раз до установ з високими кабінетами і спитають кожного чим він займався всі ці дні після завершення Майдану. Як от першого заступника прокурора області Шаравару, який почав вставляти палки в колеса громадським активістам. Громадськість поки вирішила запитати генпрокурора про такий кричущий стан справ на Тернопільщині і про причини бездіяльності влади.

Генеральному прокурору України

_________________________________

Громадські формування:

 

ГС «Рада Бізнесу Тернопілля»,

Голова спілки

Сороколіт Віталій Іванович

вул. Лозовецька, 67,

с. Гаї Шевченківські,Тернопільський р-н

Тернопільська обл., 47716 Тел. 050-339-55-20

 

Громадський активіст Об’єщик Андрій Миколайович, смт.Дружба, Теребовлянського району, вул..Л.Українки 3/3, 097-840-11-24

 

ГО “Всеукраїнське об’єднання Автомайдан”,

Громадський люстраційний комітет Тернополя,

ГО “Майдан Тернопіль”,

ТГФОГП “Самооборона Тернопільщини”,

Тернопільська правозахисна група,

ТОГО “Тернопільські підсумки”

ГО «Громадський майдан» ГО «Автомайдан Чортків»

 

 Заява

про кримінальне правопорушення

(Дана заява подана в порядку ст.214 КПК України та підлягає реєстрації в Єдиному реєстрі досудових розслідувань не пізніше 24 годин після подання заяви.)

Повідомляємо про факти протиправної діяльності службових осіб правоохоронних органів Тернопільської області під прикриттям з боку керівництва прокуратури Тернопільської області по співучасті у злочинах по організації нелегального повного циклу видобутку, переробки, транспортування, складування та реалізації на території України незаконно видобутих на території національного природного парку «Дністровський каньйон» корисних копалин (декоративного природного каменя), що призвело до значного пошкодження території об’єкту природно-заповідного фонду Дністровського каньйону.

Нелегальний видобуток здійснюється, зокрема, в с. Сновидів, с. Возилів с. Космирин Бучацького району, та інших селах.

Переробка здійснюється на місцях видобутку.

Транспортування та проміжне складування здійснюється в місцях видобутку на вулицях сіл наближених до місць видобутку із доставкою до місць реалізації.

Реалізація здійснюється із місць складування та із складів м. Тернополя по вул. Полковника Морозенка (біля ТРЦ «Подоляни»), в районі Збаразького кільця Підволочиське шосе, с. Біла Тернопільського району.

Вже з космосу видно, як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини

***

Як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини

***

Щоб прикрити незаконні кар’єри на Тернопільщині потрібно лише бажання

***

Скільки отримують відкатів правоохоронці з незаконних кар’єрів?

***

Як затримували “камінного браконьєра” (відео)

***

 

 

Чи даремно отримують зарплату в тернопільському Антимонопольному комітеті?

Підприємець Мисяк не зумів обдурити Антимонопольний комітет