Неймовірні факти про ректора педагогічного університету

Поділитися

Втратити хату – не означає втратити посаду. А от втратити жирну посаду – означає втратити і хату, і машину, і гарну молоду дівчину…

Ось яке завдання стоїть зараз перед незмінним (більше 23років) ректором педагогічного університету Тернополя.

Досвід «старечих» років підказує, що хату і машину можна купити а от, як знімуть з посади, тоді доведеться віддати ВСЕ нажите великими, студентськими сльозами, за стільки років.

До ТОГО «Тернопільскі підсумки» та Громадського люстраційного комітету надійшов великий об’єм інформації про зловживання в університеті та розкрадання майна та кошів, в особливо великих розмірах.

Люди запитують : чому так? Чому десятьом особам в Педагогічному видано одноразову допомогу при виході на пенсію в розмірі 300 000 гривень… Скільки втратив бюджет?…

В інших матеріалах, аргументовано повідомляється про зменшення, в найближчі роки, кількості студентів (динаміка народжуваності попередніх десятиліть)… А пан Кравець, під час війни на Сході, по повному нові корпуси будує…Чому так?…

Фактів багато, то ж напевне доведеться цілу книжку про це написати.

Після ряду скандалів з хабарями, неприйняттям на роботу людей з обмеженими можливостями (інвалідів), критичних статей В.Колінця (депутат першого демократичного скликання) та звернень Тернопільских підсумків в Київ, над Ректором нависла загроза приїзду в Тернопіль комісії з Міністерства Освіти.

З Столиці , друзі екс-регіонали, повідомили суму , яка служитиме гарантом залишення Кравця на посаді.

Розуміючи важливість ситуації, ректором було дано доручення рідним , близьким та бухгалтеру сфотографувати список ліквідного майна, та підготувати його до продажу. Вивільнені кошти мають іти на підкуп «непідкупних» чиновників з Міністерства.

Розуміючи це представники ринку Нерухомості Тернополя люб’язно надали нам копії фото того, що буде виставлятись на продаж…

ТОГО «Тернопільскі підсумки» часто критикують за те, що ми критикуємо хабарників, злодіїв (сТАЮРА, чАШКА), проходимців з великої дороги – мерів 50 на 50 (Усама Бен-надал)…

То ж розуміючи критику, пропонуємо допомогти, по оптимальних цінах, розпродати майно ректора.

До справи:

Лот № 1: будинок с.Петриків з брамою. – вартість з брамою та внутрішньою начинкою- 1 млн. зелених президентів(нижче виключно подаватимемо суму, в цифрах, для зручності читання ).

Лот № 2: квартира по вул.Острозького (110кв.м.) – 100 000.

Лот № 3 : квартира в центрі міста (135 м.кв.) – тимчасово знято з продажу заявником.

Лот № 4 : чотирьохкімнатна квартира по вул.Громницького – 120 000.

Лот № 5 : дача під Збаражем – 60 000 .

Лот № 7 : земельна ділянка с.Петриків 2шт. по 24 сотих – 48000 (можливий торг).

Лот № 8 : будинок оформлений на підставну особу – бухгалтера Педуніверситету в с.Петриків – 1 млн.

Автопарк РЕКТОРА:

Лот № 9 :Автомобіль Гранд Черокі (2012р.в.) з крутими номерами 5558АМ – 80000

Лот № 10 : автомобіль крайслер з крутими номерами 5558 АХ (2013р.в.) – 100 000.(придбання лоту № 9 та № 10 – знижка в сумі 5558дол.)

Лот № 11 : Рено (2013р.в.) – 56000.

Ми виставили лише найдорожчі позиції.

Про дату та час торгів буде повідомлено додатково. Все залежатиме від складу, та часу приїзду комісії Міністерства Освіти та Науки України.

Вважаємо за необхідність , якщо нам дозволять, брати участь у роботі комісії, вимагати публічності проведення засідань, та оприлюднення результатів.

Продовження буде…

Наступний раз читайте : як вписати в диплом Педагогічного дисципліни, які ти не вивчав, але які тобі потрібно для роботи в певному закладі.

З повагою,

ТОГО «Тернопільскі підсумки» Білан Т.Б.

Тернополяни через “Автомайдан” дають поради ДАІ

0

Патріотичний табір «Лисоня» на Тернопільщині зібрав 100 учасників