Після роботи заступник губернатора засідає в самогонній ресторації

Поділитися

Про це повідомляє у Фейсбуці  Світлана Чихарівська, яка  в прес-службі облдержадміністрації не працює, але “висвітлює діяльність” Леоніда Бицюри та інших свободівців-чиновників.

Аналогічно не працює в адміністрації й Оля Вербило. Дівчина нібито очолює партійну прес-службу місцевого УДАРу, тому інформаційно активна щодо гуманітарної заступниці Наталки Михно.

Інша “спідничка з прес-служби” Надія Турчин працевлаштована поки на ТТБ, проте з дня на день очікує призначення в прес-службу керівником. Звісно, без конкурсу, а через патронатну службу.

Нова ж влада декларувала прозорість ))

Також обслуговувати владу “хоче аж муркоче” Оксана Бучко, яка пробувала працювати в РІА+.

Про те, що команда Сиротюка хоче працювати з новою молодою командою похвально, проте дивно, що вже за пів року в облдержадміністрації тусуються “спіднички”, які офіційно там не працюють. Логічно, що старожили облдержадміністрації запитують: яке моральне право мають очільники області говорити про те, щоб підприємці оформлювали усіх працівників, не платили їм зарплати в конверті, якщо самі “грішні”.

Чиновники з адміністрації здивовані, що за пів року губернатор “захав” в ОДА 30 працівників, штучно створив при апараті управління, відділи. Все це зроблено для того, що накрутити зарплату “своїм”.

Разом з тим, прості клерки, які працюють в адміністрації на найнижчих щаблях, отримують лише 1200 гривень на місяць.

Тепер, через “працевлаштованих партійців”, будуть ще менше…

У Ланівцях зібрали 28 тонн продуктів для солдатів АТО

Вижили: з оздоровлення в “Лісовому” повернулося 50 дітей-переселенців із зони АТО та Криму