Скільки китайців може оселитись в Україні?

Поділитися

Міграційна служба визначила максимальну кількість іноземців, які можуть іммігрувати в Україну цьогоріч

Державна міграційна служба України спільно з Міністерством внутрішніх справ України розробили проект розпорядження Кабінету міністрів України «Про встановлення квоти імміграції на 2014 рік». Проект розпорядження визначає граничну кількість іноземців та осіб без громадянства, яким передбачено надати дозвіл на постійне проживання в Україні протягом 2014 року.

Згідно проекту квота імміграції на 2014 рік встановлена в розмірі 6 тис. 376 осіб.

Згідно Закону України «Про імміграцію» до квотних категорій імміграції відносяться діячі науки і культури, імміграція яких відповідає інтересам України; висококваліфіковані фахівці і робітники, в яких існує гостра потреба для економіки України; особи, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менше 100 (ста) тис. доларів США, зареєстровану в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України; особи, які є повнорідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онучкою громадян України; особи, які раніше перебували в громадянстві України; батьки, чоловік (дружина) іммігранта та його неповнолітні діти; особи, які безперервно прожили на території України протягом 3 років з дня надання їм статусу особи, яка потерпіла від торгівлі людьми.

До слова, квота імміграції формується за категоріями іммігрантів і за регіональним принципом відповідно до пропозицій центральних та місцевих органів виконавчої влади, які ґрунтуються на результатах аналізу імміграційного процесу в попередньому календарному році.

Губернатор Тернопільщини вирішив більше не ганьбитись в кріслі бюрократа і візьме участь в АТО?

Батальйон “Азов”, море і тернопільська допомога