У Соколові підприємець із сином покалічили людину за дешеві продукти

Поділитися

У селі Соколів Бучацького району  відбувся свій Майдан. Місцевих мешканців обурило, як 13 березня місцеві підприємці  Михайло та Іван Данелюхи (батько і син) жорстоко побили Михайла Шведа. Били чоловіка не на вулиці, а в кабінеті сільського голови, який спостерігав за цим злочином. Більше того, сільський голова Володимир Мацкевич спеціально закликав Шведа до себе. Розмова стосувалась того, що чоловік привозить собі і сусідам дешеві продукти.

– Я маю машину, їду на гуртовню за продуктами, бо там значно дешевше, ніж у сільському магазині,- розповів журналісту “ПРО ВСЕ” постраждалий. Звичайно, просять мене й знаймові і сусіди привезти і їм дешевої гречки і т.п. А мені й вигідніше більше купувати, бо гуртова партія має дешевшу відпускну ціну.

За таку “провину” підприємці жорстоко побили Михайла Шведа: чоловік осліп на одне око, у нього був переломаний череп у кількох місцях. Місцеві міліціонери навіть не затримали горе-бізнесменів, а у порушеній кримінальній справі врешті опитали забыяк аж через місяць!!!

Коли люди у церквах почали збирати гроші Михайлу Шведу, підприємці налякались розголосу, спробували навіть попросити вибачення і принесли “гроші на таблетки”. Згодом, коли справу “владнали” і всю провину на себе взяв син підприємця, почали відверто насміхатися із ситуації. Мовляв, по амністії сину нічого не буде, а Шведу могли ще більше “надавати”. Незабаром відбудеться судове засідання.


Як у Заліщиках вкрали землю самі у себе

Справа палія церков на Зборівщині відправлена до суду