Вже з космосу видно, як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини

Поділитися

15 липня  група активістів-автомайданівців Тернопільщини  впіймала у на незаконному видобутку каменя місцевого жителя села Сновидів. Напередодні журналіст “ПРО ВСЕ”  був свідком того, як губернатор Олег Сиротюк  безтолково намагався із своїм заступником Леонідом Бицюрою впіймати незаконних видобувачів у карєрах Теребовлящини, журився, що “30 мільйонів гривень пішло мимо каси у варваринецькому кар’єрі”.

Ось так виглядають витолочені каміння траси у Дністровському каньйоні, заповідній території.
Ось так виглядають витолочені каміння траси у Дністровському каньйоні, заповідній території.

Після біганини по лісах з губернатором і його заступником (див. відео)журналіст “ПРО ВСЕ” спільно з громадськими активістами вивчив цю тему і був шокований. Сьогодні  вже з космосу видно, як на Тернопільщині незаконно працюють в кар’єрах!

З карт супутників на Гугл мапс в районі сіл Сновидів і Возилів вже помітні траси від того, як скидають каміння.

Як мовиться, було б бажання лише викрити ці незаконні схеми. Тому громадські активісти й вирішили показати владі приклад як треба ловити незаконних видобувачів, розкривати схеми збуту і як ефективно боротися з такою ситуацією. У кількох публікаціях ми розповімо про цю історію.

А ось так воно виглядає в природному середовищі. Для
А ось так воно виглядає в природному середовищі. Для “сліпих” дільничних, прокурорів можна ці місця знайти за характерним гуркотом молотів, які працюють зрання аж до смеркання
Вигляд зверху на річку Дністер з
Вигляд зверху на річку Дністер з “робочого місця” каменотесів

Ось так скидують каміння. Саме від такої масової роботи травяний покрив у ЗАПОВІДНИКУ
Ось так скидують каміння. Саме від такої масової роботи травяний покрив у ЗАПОВІДНИКУ “Дністровський каньйон” просто щезає!
Порушник закону з Сновидова. Як затримували, що розповів робітник, які тарифи, які схеми діють на Тернопільщині - читайте у наступних публікаціях.
Порушник закону з Сновидова. Як затримували, що розповів робітник, які тарифи, які схеми діють на Тернопільщині – читайте у наступних публікаціях.

Кар’єри на Тернопільщині: губернатор вирішив перенаправити фінансові потоки

Які хабарі беруть тернопільські судді?

Ректор педуніверситету розповів про хабарі та коханок