Як незаконно торгують у міліції і прокуратури під носом

Поділитися

Вчора у Тернополі відбулась найскандальніша прес-конференція року. За її наслідками можуть злетіти з посад керівники області, прокуратури, міліції. Звісно, якщо не виправлять ситуацію. Озвучена Андрієм Об’єщиком та громадськими активістами інформація не залишила байдужим журналістів. “Акули пера” і диктофона з подивом розглядали карти, на яких з фото космічних супутників видно злочинні дії на Тернопільщині. Правоохоронцям досі “засліпило”, хоча інтернет-газета “ПРО ВСЕ” публікувала ці дані ще тиждень тому.

Якщо ж люди в пагонах не впораються, а влада у столиці не зробить адекватних кадрових висновків, то, велика ймовірність того, що тернополяни самі попросять керівництво залишити кабінети по-доброму, перед тим написавши заяви за власним бажанням.

Після оприлюднення матеріалів: Вже з космосу видно, як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини, Як на Тернопільщини незаконно видобувають корисні копалини,  Щоб прикрити незаконні кар’єри на Тернопільщині потрібно лише бажання,  Скільки отримують відкатів правоохоронці з незаконних кар’єрів?,  Як затримували “камінного браконьєра” (відео) пропонуємо вашій увазі відео, де продавці “браконьєрного каменю” не криючись, розповідають, що мають бригади в незаконних кар’єрах-копанках на Дністрі, що можуть домовитись з ДАЇ на перевезення цього матеріалу до Тернополя чи навіть у столицю.






Між Києвом та Тернополем курсуватиме поїзд Інтерсіті

“Беркутівці” мстять активістам, які приїжджають в зону АТО