З Тернопільщини вирушив автобус з провіантом для батальйону територіальної оборони

Поділитися

Мешканці Тернопільщини та духівництво продовжують надавати допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України, які виконують бойові завдання на сході країни. Сьогодні, 29 липня, з обласного центру відправився автобус з предметами першої необхідності та харчовими продуктами для батальйону територіальної оборони, котрий перебуває у визначеному районі.

Супроводжують провіант для тернопільських військових духовні настоятелі Зборівського району та один з батьків воїна. За словами офіцера Тернопільського обласного військового комісаріату майора Олени Величанської задля кращої координації дій, волонтери сконтактували з військкоматом та дізналися про потреби військовослужбовців частини.

Військовий комісаріат постійно підтримує зв’язок з батальйоном територіальної оборони і знає ситуацію та потреби особового складу, — каже майор Олена Величанська.

Вона також наголосила, що для подальшої координації дій волонтерів та військових Тернопільський обласний військовий комісаріат надає контакти, зателефонувавши куди можна дізнатися детальну інформацію яким чином допомогти армії: 067-936-31-32.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото Олени Величанської

На Тернопільщині міліціонер отримав 8 000 гривень неправомірної вигоди. Прокуратура розпочала провадження

Олег Сиротюк: ми нічого не можемо