За вкрадений ноутбук – пляшка горілки

Поділитися

Співробітники Тернопільського міського відділу міліції підозрюють 32-річного жителя Збаразького району у вчиненні крадіжок з магазину побутової техніки та електроніки. Одного разу зловмисникові вдалося непомітно винести колонки для комп’ютера, іншого – ноутбук. Крадену техніку продав, а гроші витратив на оковиту.

До співробітників Тернопільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від власника магазину. Чоловік розповів, що невідомий поцупив з торгового закладу ноутбук вартістю понад п’ять тисяч гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Приватний підприємець надав правоохоронцям зображення з камери відеонагляду, де було видно, як невідомий чоловік вовтузиться біля ноутбука, потім ховає його під кофту та виносить з магазину. Саме відео й допомогло працівникам міліції встановити особу крадія та розшукати його.

Причетним до крадіжки виявився неодноразово судимий 32-річний житель Збаразького району. З’ясувалося, що він місяць тому звільнився з в’язниці, де відбував покарання за майнові злочини.

Правоохоронці встановили, що окрім ноутбука, підозрюваний декількома днями раніше поцупив з магазину колонки для комп’ютера.

Крадену техніку продав за безцінь, а гроші витратив на спиртне.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваного кваліфіковано частиною 2 статті 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Стоп мобілізації: чому так, а не інакше

Тернополянам, які вербували бойовиків для ДНР та ЛНР, повідомлено про підозру