Боєць батальйону “Донбас” Микола Озарук: війна з Росією буде до 2020 року?

Поділитися

Микола Озарук – боєць батальйону «Донбас», доброволець, майданівець, уродженець села Носів Підгаєцького району на Тернопільщині вчора поспілкувався з місцевими журналістами у прес-клубі. Чоловік розповів, що був на Майдані. До того, ще з 2008 року передбачав, що буде війна з Росією. Тому й готувався пан Микола до бойових дій: закупив собі зброю, захисне обмундирування, взуття. Каже дуже якісне екіпірування німецького виробництва. Що ж до бойових дій на Сході України, то шкодує, що в АТО взяли молодь. На його переконання туди мають їхати сформовані чоловіки, яким вже за 40 років. Генералів, які навідуються на позиції щоб поїсти-попити, називає свинями. До тих червонопиких військових, на яких не застібаються сорочки, усі солдати ставляться вкрай критично.

Пан Микола займався йогою, вивчає історію України, цікавиться астрологією. За його передбаченнями, військові дії на Сході України будуть до 2018 року, а після того за два роки відвоюємо й Крим. У той час розпадеться й Росія. До Уралу вся частина потрапить під вплив Китаю, Санкт-Петербург матиме особливий статус як Сінгапур.

Пан Микола розповідав чимало. З його слів, ходу думок випливало, що цей чоловік справжня криниця народної мудрості з якої кожен може почерпнути чимало цікавого. Єдине,  що було прикро почути як в Павлограді на Дніпропетровщині його пів години тримали в трусах на пероні залізнична міліція. За цей час хлопці в пагонах навіть не глянули в документи нашого земляка, бо чекали на начальство. Миколу Озарука затримали у вагоні, коли їхав з АТО у відпустку додому.

Маючи усі дозволи на зброю, рік тому СБУ і міліція на Тернопільщині також намагалась ревізувати арсенал пана Миколи. Нині ж на Сході нашого земляка знають як чоловіка, що прийшов воювати добровольцем разом зі своєю зброєю.

Микола Озарук – снайпер і розвідник. Розповідає про речі, від яких волосся на голові стає дибки. Зокрема, як життя йому врятувало те, що не пристібає каску на голові. Одного разу снайпер “зняв” її з голови. Якби була пристебнута – то відірвало б голову. Присутнім журналістам Микола демонструє “потовчену” кулею кевралону каску.


0

На “Дружбі” облаштували патріотичний дитячий майданчик

На центральному ринку Тернополя виявили нелегалів