Даю згоду на призначення заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань

Поділитися

Авторитетний тернопільський політик, педагог, а нині заступник начальника відділу з управління майном управління у справах майна спільної власності територіальних громад області та природних ресурсів виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Володимир Росоловський заявив: “Я кличу всемогутнього Бога у свідки і заприсягаюся, що не заради високих почестей, не задля багатства або яких інших цілей, а для розроблення за допомогою Бога і вашою допомогою гуманітарної політики Тернопільської області, її стратегії і пріоритетів даю згоду на призначення мене заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань”.

Якщо призначення не відбудеться, Росоловський згоден просто показати на пальцях, розказати як це зробити.

На думку багатьох тернополян нинішня гуманітарна політика в області завалена через невміння і незнання нинішньої очільниці із тимчасово-вдалим партійним квитком Наталкою Михно. Новоспечена чиновниця дозволила маніпулювати нею усьому бюрократичному апарату, який “забавляє” письменницю різними урочистостями “пасєдєлками”.

Навіть у соцмережах ударівка відзначилась лише пафосними фото та пустопорожніми повідомленнями про наради.

Вчора пані Наталка Михно заявила, що йде з посади і з УДАРу.

“…моє рішення піти з посади і з партії є обгрунтованим особистим розумінням діяльності політичних партій і функцій президентської вертикалі влади. Я за стилем життя – трудоголік. Люблю працювати і відддаюся роботі цілком. Сьогодні усім нам потрібен темп і воля до змін. Я знаю, щоб досягнути результату не можна бути просто заручником пронизаної совком системи та байдужості до змін. Треба робити рішучі кроки і не боятися робити помилки. Тримання за посади і ранги не приведуть до позитивного поступу !”,- написала у Фейсбуці Наталка Михно.

Після такої заяви, Наталка Михно, найімовірше, буде балотуватися до Верховної Ради. Чи збудеться цей прогноз – покаже час.

Біля “Орнави” іномарки рятував джип (відео)

Первые дни малыша, что необходимо будущим мамам