На центральному ринку Тернополя виявили нелегалів

Поділитися

У серпні на Тернопільщині, як і загалом по всій країні, проходили профілактичні заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території.

За тиждень, з 7 по 15 серпня, працівники міграційної служби спільно з правоохоронцями, представниками органів влади і місцевого самоврядування, перевірили ринки, торгівельні майданчики та інші місця можливого перебування порушників міграційного законодавства.

Під час рейду на центральному ринку Тернополя міграційники виявили  трьох громадян Узбекистану і одного азербайджанця, які, без жодних на те законних підстав, перебували в Україні. Викрили порушників також у Теребовлянському, Бережанському, Ланівецькому і Бучацькому районах.

Загалом у ході профілактичних заходів на Тернопільщині виявлено дев’ятьох нелегальних мігрантів. Щодо вісьмох з них прийнято рішення про примусове повернення,  двом заборонено в’їзд на територію України. Також Тернопільський міськрайонний суд задовольнив позов міграційної служби щодо примусового видворення громадянина Азербайджану.

Управління Державної міграційної

служби України в Тернопільські області

Боєць батальйону “Донбас” Микола Озарук: війна з Росією буде до 2020 року?

Природоохоронний прокурор Роман Валецький наведе порядок чи попіариться?