У Ланівцях хочуть закрити останнє підприємство, а влада мовчить!

Поділитися
На фото: важливо те, що знову ж таки зустріч проігнорував діючий директор Лановецького цукрового заводу та діючий головний інженер, які в першу чергу мали б надавати коментарі стосовно ОБМАНУ!!! Лопатинський В. повідомив, що директор у відпустці.

Історія продовжується. 16/08/2014 я писала про події, які розвиваються навколо Лановецького цукрового заводу, а саме про незаконне вивезення майна з території заводу (автоматика та ваги), що є передумовою до закриття “ОСТАННЬОГО” виробничого підприємства в Ланівцях!!!! Аби цьому зашкодити працівники заводу та жителі міста мають захистити СВОЇ ІНТЕРЕСИ!!! Отже, наступна зустріч планується в п’ятницю (22/08/2014) о 09.00 із генеральним директором холдингу “Т-Цукор” Невистюком В.А. + мером м. Ланівці Ткачуком І.П. + уповноваженими представниками від колективу цукрового заводу. Більше деталей про сьогоднішню зустріч Ви зможете проглянути в мене на сторінці. Внизу на фото Ви можете побачити мера Лановець Ткачука І.П. та представника холдингу “Т-Цукор” Лопатинського Володимира Івановича, який не зміг спростувати брехню своїх колег стосовно готовності та наміру роботи Лановецького цукрового заводу.

Уляна Дерій, Ланівці

Зустріч №2. Історія продовжується, колектив Лановецького цукрового заводу і мер міста Ланівці (Ткачук Іван Панфілович) провели перемовини із представником Агрохолдингу
Зустріч №2. Історія продовжується, колектив Лановецького цукрового заводу і мер міста Ланівці (Ткачук Іван Панфілович) провели перемовини із представником Агрохолдингу “Мрія” (Лопатинський Володимир Іванович)

Працівників заводу і місцеву владу крутили за ніс обіцянками про роботу підприємства в цьому році. Із слів директора заводу працівники і місцева влада були впевнені про початок роботи! А сьогодні прозвучало:
Працівників заводу і місцеву владу крутили за ніс обіцянками про роботу підприємства в цьому році. Із слів директора заводу працівники і місцева влада були впевнені про початок роботи! А сьогодні прозвучало: “Завод не буде працювати”

Водій, який пошкодив світлофор на вулиці Руській, компенсував місту заподіяну шкоду

Підсумки 19 серпня у зоні АТО: в Луганськ прорвалась колона росіян