Як у Тернополі ремонтують дороги

Поділитися

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 18 липня уклало угоду з ТОВ «Техно-Буд-Центр» на капітальний ремонт вул. Карпенка. Вартість угоди складає 5,84 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Вказано, що роботи мають виконати до середини вересня цього року. Передбачено звалювання дерев, зрізування кущів, заміну дорожнього покриття і ремонт бордюрів, розміщення дорожніх знаків і влаштування розмітки, пішохідної огорожі, ремонт освітлення, будівництво дощової каналізації.

Власником «Техно-Буд-Центр» значиться Григорій Процик. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Після виходу Любомира Грегоращука із засновників підприємства його частка була переоформлена на Євгенію Сиву, яка віднедавна більше не значиться співвласницею.

Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

Також з квітня цього року директором «Техно-Буд-Центр» є Олег Чернецький, який раніше працював головним спеціалістом планово-договірного відділу Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради, що і проводило цей тендер.

Єдиним конкурентом на торгах було Тернопільське міське шляхове ремонтно-будівельне підприємство «Міськшляхрембуд», засноване Тернопільською міською радою, повідомляють “Наші гроші”

“Стрєлок” лякає мешканців Донбасу масовими ракетними ударами

Працівників прокуратури упіймали на хабарі