З партії “Батьківщина” виключили найактивнішого та найрейтинговішого народного депутата Тернопільщини

Поділитися

Заступник голови Гусятинської районної ради Любомир Лівель поділився у Фейсбуці своїми враженнями від політичних перипетій на Тернопільщині.

“Сьогодні дебілізм Деревляного досяг епогею – на спеціально зібраній конференції з партії виключили найактивнішого та найрейтинговішого народного депутата Тернопільщини Михайла Апостола. Подробиць не знаю, бо конференція як завжди закрита від преси та громадськості але дурь, як говориться, видна. В же вкотре Деревляний виживає з «Батьківщини» активних, популярних, перспективних політиків натомість оточує себе безголосими «совками». Якщо це і є анонсоване напередодні Юлією Тимошенко кардинальне оновлення «Батьківщини» – то я в шоці. Деревляний зробив Тернопільську «Батьківщину» безперспективною ще багато років тому. Він «проіванив» чи правильніше «провасячив» Тернопільську обласну раду потім – Тернопільську міську раду та ще багато чого іншого. Але я йому абсолютно не дивуюсь – я дивуюсь Тимошенко, наскільки вона попустила ситуацію що людина з нульовим а може і мінусовим рейтингом в області продовжує керувати партію та витворяти кожен раз екзотичніші чудеса.
Говорив з Апостолом – він жартує: «Краще з мудрим загубити, ніж з дурним знайти». Про виключення йому нічого не було відомо він в цей час працював в окрузі зі своїм благодійним фондом. Він зустрічається з виборцями займається благодійністю і зовсім не переймається підкилимними внутріпартійними розборками. Він «мажоритарщик»- депутат обраний народом в межах округу, а не призначений партійними вождями. Народ його обрав і працює він на народ і звітує перед народом. В той час як деякі депутати зустрічаються з виборцями лише перед виборами і поминай як звали, Михайло Апостол працює на окрузі більше часу, ніж в Києві (на Гусятинщині він є кожного тижня) І як людина яка всього себе присвятила боротьбі на Майдані, благодійності, підтримці наших воїнів в АТО він йде до народу який його обрав з гордістю бо йому є що народу сказати.
А щодо Деревляного то, як казав Луценко – НЕХАЙ ЩАСТИТЬ”, написав Любомир Лівель, який працює заступником голови Гусятинської районної ради і є членом партії “Батьківщина”.

Головою Всеукраїнського товариства “Меморіал” обрали нашого земляка

Як жахливо працює дорожня служба в Теребовлі (відео)