Батальйону “Збруч” доставлено з Тернопільщини майже 5 тисяч літрів води

Поділитися

Тернопільському 6-му батальйону територіальної оборони “Збруч”, який перебуває зараз на півдні України і виконує бойові завдання щодо захисту, охорони та оборони територіальної цілісності України на ввіреній їм ділянці, доставлено волонтерами 4 тисячі 800 літрів питної води та утеплення для палаток, де відпочивають військовослужбовці.

Понад 2 тисячі пляшок питної води відвезли для батальйону з Гусятина з виробничих потужностей “Новозбручанської” мінеральної води з ініціативи її керівництва. Також, як повідомив заступник командира батальйону територіальної оборони з тилу підполковник Ігор Дрозд, до батальйону доставленно утеплення для палаток, оскільки військова частина почала готуватися до осінньо-зимового періоду.

Хоча до зими ще декілька місяців, проте ночі уже зараз стали прохолодними. Щоби не було переохолодження особового складу ми вже починаємо утеплювати палатки, де відпочивають військовослужбовці, — наголосив підполковник Ігор Дрозд.

Як повідомлялося раніше, найближчим часом до військової частини мають надійти утеплені куртки на кожного військовослужбовця, за які повністю проплачено кошти і які шиються у Харкові. Також вирішено питання з гумовими чоботами, оскільки у осінній період у місцях виконнання батальйоном завдань буде чимало болота. На під’їзді й пічки-“буржуйки”.

Термобілизну та рукавиці активісти та волонтери шукають за кордоном і до перших холодів обіцяють нам також передати, — повідомив заступник командира батальйону територіальної оборони “Збруч” з тилу підполковник Ігор Дрозд.

Проблем забезпечення паливо-мастильними матеріалами на військову техніку немає.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

Чому свободівці призначають регіоналів на керівні посади?

Як тернополяни готувалися до Першого вересня