Черговий “ляп” Кайди

Поділитися

Сьогодні у Тернопільському прес-клубі на прес-конференції свободівський кандидат в депутати Олексій Кайда представив свою програму. Чи, вірніше, НЕ СВОЮ?!
Скачавши на сайті ЦВК передвиборну програму Олексія Кайди, ми побачили передвиборну програму … його свободівського побратима, очільника столичної міської організації «Свободи» Андрія Іллєнка!!! Виявляється, Кайда просто «передер» передвиборчі обіцянки у свого побратима!
Схоже, «докорінні перетворення» політичні націоналісти робитимуть по шаблону. Хоча навіщо перейматися зайвим? Зробили одну програму з одним гаслом і на тому буде. А на те, що у тернополян та киян різні проблеми та потреби – байдуже. Цього разу, як і на виборах у 2012 році, у передвиборчій програмі Олексій Петрович жодного слова про конкретні кроки для вирішення проблем Тернополя не згадав. А навіщо? І так оберуть, бо ж націоналіст, бо у вишиванці, або з автоматом і в камуфляжі.

Нагадаємо, 26 вересня ЦВК зареєструвала народного депутата України від «Свободи» Олексія Кайду як кандидата-мажоритарника по тернопільському округу.

Іллєнко

Поради воєнкора для перемоги у війні

Біля Тернополя відбудеться “Кулінарне свято”