Чортківщина у жалобі: в зоні АТО загинув Денис Громовий

Поділитися

Найкривавіші події цього тижня розгорнулися на Донеччині: російські війська вдерлись на територію нашої держави. Жорстокі бої велися навколо Іловайська, других районів області. Там частини добровольчих батальйонів та підрозділи збройних сил потрапили у вороже кільце. Вони чекали підкріплення, важкої техніки, але вона не дійшла…

Чорна звістка дісталася сьогодні й Чортківщини: у Великоновосілківському районі Донецької області загинув 27-річний житель села Росохач Чортківського району Денис Громовий, старший оператор гранатометника, боєць 3-го батальйону 51-ї механізованої бригади артилерійського   самохідного   дивізіону. Батько Дениса – учасник бойових дій в Афганістані. Удома, в Росохачі, на тата й чоловіка не дочекались два синочки (2 і 6 років) і дружина Галина. Старший син сьогодні пішов у перший клас. День Знань у сільській школі перетворився на день жалоби, повідомляє “Золота пектораль”
Із зони АТО надходять інші тривожні новини, що мають відношення до наших земляків, але їх ще треба перепровіряти.

Єдине можемо сказати, що втрати на східному фронті вже сьогодні вимірюються десятками людських життів.
Ми всі повинні пам’ятати тих, хто загинув за нашу свободу. Це вони ціною власного життя рятували (рятують) у боях і своїх побратимів, і нас з вами.
Сподіваємось, що пам’ять про них у наших серцях житиме вічно.

Конкурс патріотичної поезії на WeUa

0

Розшукують Романа Ільяшенка з Чорткова