Хочете шоу, облийтесь чимось іншим, гівном, наприклад, тоді воякам перед смертю, хоч смішно буде згадати за кого вони гинули

Поділитися

Відомий український співак Кузьма Скрябін доволі критично відгукнувся про акцію Ice bucket challenge, яка докотилася вже й до нашого файного села Тернопіль )))

“В нашій країні щодня гинуть люди від ворожої кулі, а багато з вас обливається льодом. В ім’я чого? Я відмовляюся від Ice bucket challenge, бо як тим хлопчикам, які гинуть за нас має стати легше від того? Для того, щоб передати тих нещасних 1000 гривень, робити шоу, в час коли путін вбиває наших людей, це просто дико. Хочете шоу, облийтесь чимось іншим, гівном, наприклад, тоді воякам перед смертю, хоч смішно буде згадати за кого вони гинули.
Ми — люди своєї Країни, і завтра її може не бути, разом з нами. Не час на шоу і приколи. А там де включаються камери, благодійність закінчується.
Слава Україні! Поборемо!”,- написав Кузьма Скрябін у своєму офіційному акаунті у Фейсбуці.

Як відомо, участь в акції Ice bucket challenge прийняли вже перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський, секретар міської ради Ігор Турський, племінниця Олега Тягнибока, депутат облради Софія Гусак, прес-секретар Олега Тягнибока – Христина Равлюк. Остання, до речі, викликала на обливання заступника голови Верховної Ради України Кошулинського.



Довідка Вікіпедії
Ice Bucket Challenge (також використовується ALS Ice Bucket Challenge) — це кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. Мета — отримати кошти в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу.
За правилами, учасник, що облив себе відром крижаної води, має право кинути виклик ще трьом учасникам. Протягом 24 годин вони повинні зробити те ж саме. У разі відмови від участі в акції людина повинна внести пожертвування в доброчинний фонд в розмірі $100, в разі прийняття — сума складає всього $10.

В Україні ця акція набула дещо іншого характеру – це збір коштів, які будуть направлені у зону АТО. Правила залишаються ті ж самі, але пожертвування відбувається не у долларах, а у гривнях

Депутат Госдумы: почему я должна жить без сыра?

На матчі тернопільської “Ниви” вболівальників заманюють стриптизом? (відео)