Любителів металу затримали “на гарячому”

Поділитися

«Серед білого дня хтось вибив двері і нишпорить у нашому підвалі», – саме із такими словами стривожена жителька «Східного масиву» здійснила телефонний дзвінок по лінії 102. На порятунок майна жильців вирушив наряд групи затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області.

Прибувши на місце події, держохоронці «на гарячому» затримали двох чоловіків, які шляхом злому, проникли в підвал та намагались знайти хоч щось, чим можна збагатитись. Вдача була на боці зловмисників і, окрім сміття, вони натрапили на залізні труби. Зрадівши такій дармовій наживі, мужчини вирішили збути крадене на пункті прийому металобрухту. Але довести злочинний умисел до кінця їм завадили міліціонери, які запропонували цим любителям металу залізні кайданки, в яких вони і були доставлені до міського відділу міліції.

Крадіжки металу – явище доволі поширене. При цьому злодії не гребують огорожами, водостічними трубами і каналізаційними люками. Словом, крадуть усе, що можна здати у пункт прийому металобрухту й одержати за це гроші. Втім, якщо порівняти покарання за такі правопорушення з винагородою, то неодмінно постане питання, чи варто ризикувати заради наживи?

IMAG1799_resize IMAG1797_resize IMAG1789_resize

Віктор Павлік об’єднав 40 музикантів в проекті “Дай нам Боже”

Солдат батальйону “Шахтарськ” подякував тернопільським школярам за листи і обереги