Петро Порошенко на Тернопільщині хоче бачити нардепами аж чотирьох братів

Поділитися

“Блоку Петра Порошенка” на позачергових парламентських виборах на Тернопільщині висунув на 5-х мажоритарних округах трьох кандидатів в народні депутати. По Зборівському виборчому округу №165 буде балотуватися Тарас Юрик, депутат Тернопільської міської ради, який знаходиться в орбіті Романа Заставного. Останній, як відомо, спробує зайти до парламенту за списком “Народного фронту” Яценюка-Турчинова.

По 166-му теребовлянському  виборчому окрузі балотуватиметься невдаха попередніх парламентських виборів Микола Люшняк. Безперспективний ударівець досі вірить у свої мінімальні шанси.

По південному- “чортківському”  окрузі №167 спобує поборотися з Іваном Стойком авторитетний ридикал Олег Барна. На відміну від свого брата Степана, який дременув із зони АТО, Олег Барна користується повагою на Чортківщині, проте не відомо, як сприймуть його виборці Заліщицького і Борщівського районів, які також входять в округ.

По списку Порошенка затесався на позиції №65 Степан Барна. Чи пройде він? Принаймні, у нього на три позиції краща позиція, ніж в Ігоря Побера.

Про шанси №154 Юрія Юрика й говорити не приходиться.

 

Чергова допомога Куреню УНСО з Тернополя

До першої десятки “Свободи” не запросили жодної жінки і нового обличчя