Роман Заставний “замаскувався” у партійному списку Яценюка

Поділитися

Сьогодні у будинку вчителя, у столиці, відбувся з’їзд «Народного Фронту», який створили Арсеній Яценюк і Олександр Турчинов. Від цієї політичної сили до парламенту спробує “затесатися” у депутати одіозний екс-мер  файного міста Роман Заставний. Як стало зрозуміло, він так і не наважився йти по мажоритарці і опинився поза двадцяткою.

Очолив список Арсеній Яценюк. Другою буде Тетяна Чорновол. Їй своїм місцем поступився Олександр Турчинов. Четвертим – екс-секретар РНБО Андрій Парубій. Замкнув п’ятірку командир батальйону “Миротворець” Андрій Тетерук.

У першій десятці також міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, екс-заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар, народні депутати В’ячеслав Кириленко і Лілія Гриневич та комбат “Дніпро-1” Юрій Береза. У другій десятці міністр юстиції Павло Петренко, нардеп Сергій Пашинський. №15 дістався міністру соцполітики Лідії Денисовій.

На мажоритарці “Народного фронту” боротимуться Зорян Шкіряк ( округ №217), Ксенія Ляпіна (№216).

На Тернопільщині від цієї політичної сили спробують завоювати діючі народні депутати Михайло Апостол (теребовлянський виборчий округ №166) та Іван Стойко (чортківський округ №167). До честі депутатів, вони не змінили свої округи.

Проте, чи достатньо працювали депутати, покаже підсумок виборів.

У селі Заруддя працювала підпільна пилорама

Чергова допомога Куреню УНСО з Тернополя