Тернопільська обласна молодіжна громадська організація “Сокіл” організовує тренування з тайського боксу

Поділитися

Тайський бокс або муай тай – це бойове мистецтво, де є кілька основних видів техніки і прийомів. Цей вид спорту вимагає повної віддачі сил,енергії і старання від спортсмена, щоб домогтися у ньому успіхів.

“Ми пересвідчилися, що охочих займатися тайським боксом у нашому місті чимало, – розповідає керівник Тернопільської обласної молодіжної громадської організації “Сокіл” Ігор Бойчук. – У нас навіть є багато дівчат. Сподіваємося, коло спортсменів буде тільки збільшуватися”.

Ця секція, на його думку, стала ще одним майданчиком для самовдосконалення молоді міста. Адже важливо, аби більше людей перебували у хорошій фізичній формі та вели здоровий спосіб життя.

Нагадаємо, група, яка займається цим видом спорту, у Тернополі функціонує вже другий рік.

“Прикро, що сучасна молодь більш схильна відвідувати нічні клуби, бари та инші розважальні заклади, ніж спортзали, – зазначає представник спортсменів. – Що ж виросте з такої молоді? Чи буде вона здатна захищати Україну в разі нагальної потреби? Думаю, більша частина просто сховається вдома й чекатиме кращих часів. А з наших вихованців виростуть майбутні борці, які будуть відстоювати інтереси української нації”.

Усі охочі займатися тайським боксом можуть звертатися за номером: 097-653-86-13 Володимир та 097-778-06-24 Юрій.

Тренування проводитимуть у понеділок, середу та п’ятницю з 19:00 по 21:00

 

Прес-служба ТО МГО «Сокіл»

Голова Ігор Бойчук, тел. 097 164 7551

OT VINTA залізли до шахт!

Конкурс патріотичної поезії на WeUa