Торфовикам віддали заборговану зарплату

Поділитися

Кожного разу, під кінець каденції влади Тернопільщини, коли перші особи впадають в маразм, починають розвивати галузь, яка дозволить не залежати від російського газу. Під час війни ця тема надзвичайно актуальна. Тим більше, усю кінцівку серпня тернополяни просиділи без гарячої води, бо в губернатора Сиротюка «ліміти на газ». Про те, що люди справно платять комунальні послуги, до уваги не береться.

Як повідомила «ПРО ВСЕ» прес-служба прокуратури Тернопільської області, на виконання судових наказів за заявами прокурора Шумського району працівники місцевого підприємства отримали заборговану їм заробітну плату у сумі 40 тисяч гривень.  Зі своїх джерел журналіст «ПРО ВСЕ» довідався, що йдеться про місцеве ледве животіючи державне підприємство «Шумськ торф».

Прокурорською перевіркою встановлено, що одне з підприємств району безпідставно не виплатило 11 працівникам заробітну плату, внаслідок чого перед робітниками виникла заборгованість у сумі 40 тисяч гривень.

З врахуванням наведеного, прокурор Шумського району звернувся до суду із позовними заявами про стягнення з роботодавця зазначеного боргу, які суд задоволив в повному обсязі.

На виконання судових наказів працедавець виплатив заборговану працівникам зарплату.

 

Додатково: у поточному році за позовами прокурорів працівники отримали заборговану їм заробітну плату у сумі понад 200 тисяч гривень.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Магазин ортопедических матрасов «Аскона»: лучшие предложения для заботящихся о здоровье

Рассказ о том, как российский солдат погиб на Донбассе