Ужгородський виборчий штаб “Народного фронту” Яценюка очолить колишній бандит

Поділитися

За інформацією Закарпаття онлайн, керувати штабом цієї політичної сили, яка, ймовірно, носитиме назву “Народний фронт”, в обласному центрі Закарпаття буде колишній кримінальний елемент, учасник лютневого АнтиМайдану в Ужгороді Іван Волошин.

У такий спосіб підтверджується інформаціяЗакарпаття онлайн, що на Закарпатті співпраця «криміналітет-міліція» вийшла на рівень «криміналітет-«губернатор».

Іван Волошин – один із організаторів нещодавнього невдалого антимайданівського “путчу” в Ужгородській міській раді, у якому намагалися здобути реванш усі сили, що в часі Революції Гідності протистояли ужгородському Майдану – екс-мери С.Ратушняк і В.Погорєлов спільно з представниками Партії регіонів.

Іван Волошин, який є ужгородським гаманцем В.Медведчука, з “Украинским выбором” якого укладав угоду про співпрацю, позначений активною співпрацею з іншим ставлеником В,Медведчука на Закарпатті – начальником УМВС України в Закарпатській області Сергієм Шараничем.

Останній спільно з прокуратурою Закарпатської області “кришує” усі злочини, до який має відношення І.Волошин:

1. Крадіжка газу, вчинена у великих розмірах, в велнес-готелі «УнгварсЪкій» (карається позбавленням волі на  строк  від  п’яти  до  восьми років) і 2. Використання там же незаконної свердловини мінеральної води; 3.  Заниження при викупі площі готельного комплексу «Корона» на 1 тисячу квадратних метрів, факт якого зафіксовано прокуратурою і порушеною кримінальною справою, і за що навіть було засуджено винних осіб з числа виконавців; 4. Руйнування пам’ятки архітектури місцевого значення «Корона» без ЖОДНОГО з величезного переліку документів, необхідних ДЛЯ РЕСТАВРАЦІЇ об’єкта. 5. Кричущий факт корупційної участі у бізнесі Івана Волошина чинного високопосадовця СБУ Дмитра Білоуса. Котрий, до того ж, прикривав ще більш кричущий факт прослуховування і «проглядання» закарпатських високопосадовців за допомоги незаконно встановленого в «УнгварсЪкому» аудіо та відеообладнання.

Останньою аферою став перепродаж  ”Корони”, метою якого є замести сліди всіх попередніх оборудок довкола цього обєкту.

Закарпаття онлайн

Судячи з усього, Петро Порошенко не ввійде в історію як сильний Президент

Чому син голови СБУ не служив в армії?