Як народний депутат дурить свій електорат

Поділитися

До яких хитромудрих затій не вдаються політики, лиш би зібрати електорат. Днями, у Ланівцях, в яких мешкає понад 8 тисяч мешканців, народний депутат Михайло Головко намагався зібрати “віче проти війни”. Гламурний депутатик-свободівець, з якого насміхається вся Україна за невдалі спроби позування з автоматами і носінням бронежилета на пузі, спробував “навішати чергової лапші” мешканцям свого округу. Проте, з 8 тисяч жителів на віче прийшло два десятки жителів. Воно й не дивно, адже жодної справи, яку обіцяв Головко – не доведено до пуття. Згадайте хоча б “молочні кооперативи”, які мали підняти молочну галузь Шумського, Кременецького, Ланівецького та Збаразького заводів. Кооперативів не має, як і Лановецького цукрового заводу, який розбирають представники компанії “Мрія”. Чи бачив хтось у Ланівцях Головка, коли люди захищали рідне підприємство? Це ж його округ! Проте, у Гусятинському районі, коли Головка покликали рятувати мільйони Гути, він був немов за велінням чарівної палички. Згодом, жодного прийому громадян, жодної зустрічі не проводив у чужому окрузі, хоч на прес-конференції аж божився це робити.

Найбільше обурило ланівчан у соціальних мережах, як Головко намагається подати звіт про акцію з максимальною кількістю присутніх, хоч насправді ланівецьке віче проігнорували місцеве населення. Усі фото до звіту зроблені з “дивних ракурсів”, щоб показати побільшу масовість акції.

І смішно, і грішно (((

“Відмазкою” для Головка є хіба те що віче збирав не він, а під нього. Кількість же людей свідчить наскільки таке свободівське попандопало цікаве краянам.

10659426_635489573216352_9095237748393874458_n

Всіх дуже цікавить, чи мені пропонували місце в партіях

Кременецькому педофілу світить лише 3 роки тюрми